danaisdana

Helgen

Publicerad 2009-08-30 11:11:05 i Allmänt,

I fredags blev min utgång i allafall som jag ville . Blev inte så mycket dans men stötte på många man kännde så det blev mycket prat och skratt. Har inte så mycket mer att säga om fredagen , vaknade upp på lördag morgon med världens huvudvärk som jag förtjäna.





I lördags var jag bara hemma hela dagen med min underbara familj. Lyssna på musik fixade lite hemma och åt en jätte god middag <3





Fullt ös medvetslös

Publicerad 2009-08-28 11:51:45 i Allmänt,

Idag är det definitivt ingen deg dag , det ska vara full rulle hela dagen som ska sluta med en lyckad utgång förhoppningsvis. Har inte vart ute på stan på ett bra tag. Har haft avsmak på alla uteställen men idag ger jag det ett nytt försök. Jag slutar tre idag så hinner med ganska mycket innan tjejerna och jag börjar förfesta, ibland så hatar jag att stressa när man ska ut för inget blir rätt. Efter jobbet ska jag lägga mig i ett solaruim för lite avslappning och med lite färg på huden känner man sig ialla fall som en människa, Eftersom det knappt vart någon sol här i göteborg och man jobbat vecka efter vecka ser man ut som en spöke. Men ska bara sola idag sedan ska jag sola en gång i veckan för att behålla färgen.

Måste bara säga att jag är så stolt över dig. Trodde inte du skulle lyssna på mina ord så starkt. Du har verkligen visat vart du står nu och hur vacker och smart du igentligen är. Du har satt dig längst upp på hyllan som du är värd <3. Hoppas att du fortsätter på samma bana och kämpar in i det sista. Jag finns med dig för varje steg du tar .  Idag ska vi dansa heeela natten lång, Glöm inte du är bäst <3

Deg dag

Publicerad 2009-08-27 09:51:56 i Allmänt,

Idag är det storstädning som gäller, jag måste försöka hålla mig inne hela dagen för att bara städa mitt rum. Efter det tänkte jag lägga mig i ett varmt bad med ett glas vin , en härlig antsikmask och gurka på ögonlocken som gör att påsar under ögonen försvinner. En bra sak för håret med är mosad avokado , låter inte särskilt fräsht men det funkar jätte bra om du har torrt hår. Avokado kan du använda i ansiktet med. Så då blir det nästan bara ett avokado bad med mandelblomsolja :) Mandelblomsoljan luktar oerhört gott + att det är avslappnade.  Så ser ialla fall min dag ut <3





Ciao Ciao

Just nu ...

Publicerad 2009-08-26 13:31:24 i Allmänt,

Just nu så vet jag inte vad jag ska göra eller vilken väg jag ska gå?. Hoppet på att människor ska förändras och kämpa gör mig svårt att lita på. Man måste se handlingarna först. Men så är du där igen när du litat på orden och väntar på handlingarna men inget händer och du har svårt att ta dig ur igen. Nu talar jag för många och jag vet att alla gått igenom det. Men att man utsätter sig för totyr gång på gång . Gaaaaah jag blir så trött.

shoppelishopp

Publicerad 2009-08-24 12:29:07 i Allmänt,

Jag är seegast idag . Men så blir det när man jobbat i åtta dagar och jag ska jobba fyra dagar till innan jag får ledigt i två hela dagar :(. Men jag investerat mycket nytt till mig själv som jag förtjänar efter allt slit.  Har dock inte vart istan på evigheter , jag hatar att gå istan och trängas med alla människor. Jag tycker det är mysigare att åka till allum eller kungsmässan istället. Eller min favorit - Shoppa på Internett. Man kan bara klicka sig fram vad man vill ha sedan kommer det på posten efter några dagar , det är bekvämt vill jag lova. Jag har också haft turen att allting passar mig som jag köpt.  Men nu någon dag i veckan får jag ta och tvinga mig ner på stan för där har dom vissa affärer som inte finns på allum eller kungsmässan. Jag vet själv att jag kommer få panik efter en timma men men då har jag ialla fall kollat en snabbis.

Trött och hungrig daniella på vallgatan efter en shoppingdag.

Lördag

Publicerad 2009-08-22 10:23:21 i Allmänt,

Äntligen har jag köpt mig en egen bil , det blev en clio som jag alltid velat ha :). Har investerat nya högtalare och mycket annat till bilen. Som tur är har jag en lillebror som fixar allt för jag förstår mig absolut inte på allt meck och kaplar och sånt.  Så fin är min bil :).

Idag ska vi ta farväl av karro hon ska tillbaka till linköping där hon pluggar. Kommer sakna henne enormt mycket men vi har planer  att åka till malmö och stockholm tillsammans, så allt för länge blir hon inte borta. Denna sommaren har vart helt okej . Det gör ont i mitt hjärta när jag tänker på montenegro kan inte förstå att det finns ett så underbart land med helt underbara människor. Saknar det enormt mycket :( . Tjejerna och jag ska dit nästa sommar och det är ett måste.  Har sparat extra semesterdagar så man kan i alla fall vara borta i en månad :).

Ne nu måste jag stänga av datan för att bege mig till solariet .Ska hem och fixa mig, sedan raka vägen hem till Karro för att krama och pussa henne innan hon åker  <3


åååhhh

Publicerad 2009-08-18 11:13:05 i Allmänt,

Jag är så förbannat trött på alla lipsillar. Ta tag i era liv och sluta tyck så synd om er själva. Det är ett av det värsta jag vet när allt går till överdrift. Fine man måste må dåligt och ha sina dåliga dagar , men livet blir ju inte bättre om man ska dra ut på det  och söka emati och uppmärksamhet  hela tiden. Jag kallar dessa människor energitjuvar. Dom förstår inte att detta drar ner på alla andra i sin omgivning. Och framför allt blir jag helt galen när personerna i sig sitter och gråter floder och ber om ursäkt som dom gjort hundra gånger om. Men snälla det är väl inte jag som satt dig i denna skit? Du har själv satt dig där och du Själv få ta dig ur det. Jag finns alltid här för dom jag älskar men vissa människor får inte nog med att bara utnyttja situationen. Man kan vara vilsen och man kan vara blind men man sårar inte dom man älskar.

Anyway så tänker jag iallafall fortsätta leva som jag gör och bara älska mina vänner till MAX. Fast att jag är skit kass ibland på att öppna mig och jag stänger av mig en del. Men som sagt jag reser mig bara upp från en dålig period. Jag är evigt tacksam att jag har så fruktansvärt fina vänner ni finns alltid vid min sida <3




Gårdagen var ju ....

Publicerad 2009-08-13 09:00:21 i Allmänt,

Gårdagen var ju mindre lyckad. Fick skynda mig hem efter jobbet  för Maria väntade på mig och vi skulle åka och sola. Paulie terra både mig och Mommo med sms så vi fick skynda oss för att hämta henne. Hon hade bränt två bra skivor till mig så söt hon är <3.

Jag var så hungrig för jag inte hunnit äta sedan lunchen på jobbet , och det finns ju inget bättre att mätta sin mage med underbar sushi. Vi hann innnan det stängde som tur var . Hämtade upp Sandra på vägen, satt och prata en stund sedan vidare för att träffa två barndomsvänner. Det var så långt det gick bra , för när vi lämnat Sandra börja bilen skaka och låta konstigt ( What the fuck ? ). Jo Daniella smart as har fått punka.  Ringde min kära kusin han kunde hjälpa oss men han hade inga verktyg. Vad i H****e  gör jag nu ?. Ialla fall så ringde jag en killkompis som bytte däcket på 5min :). Det var tur i oturen för jag hade inte velat få punka på motorvägen.

Paulie är snyggast ;)


Ciao Ciao

Regn i love it

Publicerad 2009-08-11 10:54:58 i Allmänt,

Ni kanske tror att jag är helt galen som älskar regn men jag tycker detta bara för att det finns inget värre än att jobba när det är skinande sol och 20+ ute. Vist till helgen skullle jag inte ha något imot att det spricker upp så man kan sola och bada men det lär ju aldrig hända här i sverige. Det är ju höstväder ute och det är nu det ska vara som varmast . Anyway så skiter jag i vilket det är bara jobba och stå i så man kan kolla på lägenhet snart :)

Ska till sahlgrenska med paulie idag hoppas jag kan få någon diagnos nu. Vi får väl sitta där i flera timmar men som tur är har vi massa att prata om så tiden rusar förhoppningsvis iväg.   

Saknar redan mina änglar som är på väg till Sthlm , men dom kommer hem på fredag som tur är <3



Vi besökte en gammalspökstad i veckan.







Sängar och allt är kvar i husen .


hjälp

Publicerad 2009-08-10 17:51:16 i Allmänt,

Jag har ett dilemma eller a inte så allvarligt men jag har funderat mycket på att ändra på lite saker i mitt liv. För det första skulle jag vilja ändra något på mitt utseende, så just nu sitter jag och funderar på om jag vågar färga mitt hår brunt ? . Men andra stunden ångrar jag mig och vill ha det blont. Jag känner mig så tråkigt. Eller så är jag bara allmänt rastlös och ska komma på mina fix ideér.



Jag i ljusbrunt hår men denna gång vill jag ha chokladbrunt.



Mitt älskade blonda hår. Vågar jag överge det ?

keep up the good work

Publicerad 2009-08-09 23:50:32 i Allmänt,

Helgen har vart otroligt skön och lugn. Ingen stress eller baksmälla :). I fredags åkte vi ut till saltholmen , det var meningen att vi skulle ta ett natt dopp men stannade ej så länge. Alla var trötta efter en vecka med jobb.  I lördags träffa jag min älskling gud vad jag älskar den killen <3. Ingen tjockis är han längre men det ska jag allt ändra på :P Han är det finaste vilket som :). När jag kom hem var jag  fortfarande trött så jag somna en timma  men kunde inte sova längre för jag skulle på grillning hemma hos svärmor. Satt och tjöta hela kvällen lyssna på balkan musik och drömde sig bort. Efter all mat öl och cigg var man lagom go , Kunde inte köra bilen så jag och Mommo slockna i Niko´s säng. Vakna mitt i natten att det var så varmt att jag nästan dog som tur var somna jag om igen. Vaknade ganska tidigt, åt frukost. Sedan hem igen och som vanligt somna jag på soffan. Om jag hade fått så hade jag sovit hela helgen. Jahopp i morgon är det helvetes måndag igen . Det är bara att bita ihop och se glad ut, åker härifrån snart ändå :)




Sandra pratar med flaskan.



Älskar dig sååååååå



Allvarlig för en gång skull :p

Diggidiggi

Publicerad 2009-08-07 13:27:43 i Allmänt,

Idag är det äntligen fredag och jag kan inte beskriva med ord hur jäkla underbart det är att jag fick ledigt i helgen :) Hoppas på en bra helg utan utgång såklart , men men i vårat crew bestämmer vi oss just i sista minuten så  vad som helst kan hända.

Gårdaden spenderade jag nästa hela dagen på jobbet som vanligt , slutade fyra , sprang till bilen körde turbo hem och hoppa i poolen. Där hemma var min moster hennes vän , john mamma och pappa hela gänget låg och sola i det fina vädret. Fick ångest för jag var blekast av alla :(. haha. Fick ialla fall panik i solen efter ett tag så jag bestämmde mig för att fixa ordning mig lite . Tog sedan bilen till min kusins jobb fick hälsa på världens sötaste tant som var dement. Sedan åkte jag till min kära svärmor vi satt och prata ett bra tag som vanligt :). Ringde Alex och träffa han en stund också. Sedan träffade jag min kusin Sofie igen , åkte ner till Bk och uppdaterade oss för vi inte sett varandra på ett tag. Körde hem henne hämta karro i näset och vidare till vasastan. Ja var nog över allt igår men jag va så fruktansvärt rastlös :P

Idag får vi se vart kvällen för oss :)



Ciao Ciao

Helvete

Publicerad 2009-08-06 09:13:13 i Allmänt,

Nu orkar jag inte bli sjuk EN gång till. Min kropp bara skriker efter c-vitaminer så nu har jag lyckats trycka i mig 4 apelsiner två avokadomackor och tre passionsfrukter. Känns redan litte bättre i halsen , som tur är jobbar jag på ett fruktlager så kan äta hur mycket jag orkar :) Ska hem och dricka te med citron, älsklingen säger att det är dunder för halsen.  Prata med han på lunchen igår, och han undrade varför jag bloggade . Han undrar vem som är så utråkad för att läsa om när jag vaknar somnar och dricker kaffe m.m . haha . Igentligen undrar jag det med men anledningen till att jag börja blogga var för att jag själv ska minnas vad jag vart med om osv och att just i göteborg går det så mycket prat om en person man aldrig träffat , därför ska ni få veta hur jag igentligen fungerar. Och så klart hoppas jag inte att ni blir besvikna:) Men i bloggen kommer jag bara skriva det som jag anser är något som alla ska veta :) Resten ja det tillhör mitt privata och mina vänner så klart ;)

Ciao Ciao



Igår blev ...

Publicerad 2009-08-05 12:59:48 i Allmänt,

Igår blev det "filmkväll" eller lättare sagt en tjejkväll med bara prat det blev så mycket prat att alla prata i mun på varandra och det sluta med att vi snackade om tre olika personer med samma namn , alla blev förvirrade och fattade ingenting. Och det gjorde inte saken lättare heller när alla skulle förklara vem personerna va , ialla fall så slutade vi diskutera för vi märkte att vi inte kom någonstans med det. Körde hem mina älsklingar och sedan var det bara raka vägen till sängen . Sov som en gud i natt och jag ville verkligen inte upp och jobba men efter man rest på sig och tagit en kaffe är man i alla fall människa igen.  Sitter här på jobbet nu och väntar in min lunch ska hem på lunchen och sedan svänger jag förbi alexz jobb  :). 

 Ciao Ciao





















Back to work

Publicerad 2009-08-04 11:24:45 i Allmänt,

Jag har fått lite klagomål angående min blogg , jo nämligen att jag är skit kass på att uppdatera. Vist jag är världens data nörd i vanliga fall men på helgerna har jag bestämt att inte vara i närheten av datan. Men jag ska försöka skriva ett inlägg åtminstonde varannan dag :) 

Helgen var ialla fall knäpp eller jag vet inte hur jag ska förklara . Men en sak som är säker att jag ska inte närma mig stan på ett bra tag för det var det tråkigaste jag upplevt. Nu blir det bara massa mys med mina favoriter och impulsresor. För just nu känns det som att jag jobbar dag/natt och helger , jag måste få lite ro och det finns inget bättre att bara slappa med dom bästa.

Idag blir det film kväll hos alexz i hennes fina lägenhet :D



ciao ciao

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela