danaisdana

Fredag

Publicerad 2009-10-30 12:48:26 i Allmänt,

Shit vad trött jag är idag. Mina ben viker sig när jag ska gå , jag vill soooova men har massa att fixa efter jobbet. Hinner iallafall lägga mig ner i hela tjugo min för att sola :).  Ikväll blir det som tur är en mysighemmkväll hos karro , ska fixa naglar/ögonbryn/dricka vin och mysa hela kvällen. Mina tjejer är bäst i världen :)

Fick hem mitt fina armband igår som jag beställde på http://krimskrams.fashionblogg.se/ . Kom med idéer på vad jag ville ha och titta så fint det blev..



Det är ett skinnband med berlocker , hon fixade änglar och kors som jag ville ha :)


Mina gamla armband , peace märket från raglady. Capre diem- nelly
och det svarta armandet med silver är köpt i montenergro.

Höst <3

Publicerad 2009-10-29 17:58:27 i Allmänt,

Ibland så älskar jag hösten , satt på verandan idag med tiff solen lyste på oss och allt för kyligt var det inte :)




Höstmys med älskling..


Tordag

Publicerad 2009-10-29 10:13:32 i Allmänt,

Gårdagen var det sushi som vanligt med helan och halvan ( Mommo , Pettro) . Pettro har snart tvingats färdig till att gilla sushi hon köpte till och med hela tre bitar , och en halv skål soppa. Men hon fick lite panik när wasabin dök upp under räkan haha. Efter det blev vi lite to much inside spionerande musketörer , våran tysthet och smidighet är inte våran främsta sida ialla fall :). Kvällen slutade hos en mindre glad och stressad Karro. Gap var det och kläder flög lite var stans , hon och Bella skulle ut på stan en sväng. Det slutade i alla fall med att jag fick med alla i bilen och en lugn Karro som hade målat alla sina naglar utan tummen . Karma kallar jag det :) .

Och jag är så glad att det äntligen snart är fredag 12dagars arbete utan vila så skriker min kropp efter sovmorgon. På lördag ska jag inte låta NÅGON förstöra min sömn :). Men lördag blir det också paty min älskade mommis fyller 20 :D:D



På jobbet.


Alltid kaffe <3

Onsdag

Publicerad 2009-10-28 13:11:13 i Allmänt,

Kom precis i från kyrkogården har vart och gjort fint hos min älskade mormor. När jag kom dit var redan ljuset tänt i lyktan så köpte med mig gravljus som jag satte vid sidan. Mormor gick bort på julafton 2004 och julen har inte vart den samma sedan dess , saknar henne något otroligt fast jag vet att hon är på ett bättre ställe nu :).Tänkte åka dit i helgen med för på lördag tänder alla ljus på kyrkogården för att minnas sina kära.



Familjegrav...

Tisdag

Publicerad 2009-10-27 10:21:38 i Allmänt,

Har inte hunnit att skriva ihelgen har vart för mycket jobb :(. Som sagt har inte hänt så mycket i helgen utan bara tagit det lugnt efter jobbet. Gårdagen var där i mot den bästa på länge återkommer mer med det och bilder :). Nu sitter jag på jobbet och det finns inte mycket att göra , kom till jobbet klockan nio och det började med att sätta sig med gubbarna i fika rummet för att äta bullar och prata .. Sedan var det bara att återgå till kontoret för att bläddra på nätet. Nu vill jag ha något att göra för tiden går ganska långsamt.


Fick glada nyheter igår också så nu är allt på rätt spår igen :) Åter kommer till det med haha :)


Nu ska jag sysselsätta mig på någotvis , har redan städat så det blir väl att åka iväg för att fixa lite saker.,

Ciao Ciao

Run this town

Publicerad 2009-10-22 10:45:46 i Allmänt,

En dag kvar sedan kommer min min busiga Karoline till gbg. Saknat henne otroligt mycket och nu äntligen stannar hon en heeeeel vecka istället för ynka två dagar :D. Men tyvärr så jobbar jag helgen men det stoppar inte mig för att återförenas med mina bortsprungna vänner som har fullt upp i sina vuxen liv. Haha. Allt kommer nog vara i sin vanliga ordning , prata i mun på varandra , berätta allt som hänt under tiden alla vart ifrån varandra. Skratta tills vi gråter och ibland blir det lite gap där i mellan också , jaa det kallas vänskap :) Nu måste jag kila iväg på lunch är sjukt hungrig idag.. Ciaaaoo




 

 

Onsdag

Publicerad 2009-10-21 13:04:55 i Allmänt,

Jag har köpt något från nätet nästan precis varje dag i två vekors tid jag kan verkligen inte låta bli.

Idag ladda jag hem en fin kofta från hm :)


Tisdag

Publicerad 2009-10-20 11:29:31 i Allmänt,

Nu sitter jag här på mitt kära jobb igen , fick lite sovmorgon i dag synd bara att jag vaknade pigg klockan nio. Igår åkte jag till läkaren pga av att jag blivit döv på ena örat. Blev skit rädd så mommo följde med mig till backaplan , satt där i ca 15 min så kom läkaren in i rummet . Han kollade på mig och mumlade något jag inte förstod. Jag kollade på honom och frågade va han just sa. Det var en liten gubbe som var skåning och det han försökte säga på den värsta skånskan var öroninflamation. Skit kul verkligen . Efter akuten blev det sushi som vanligt och sarli kom ner för att säga hej. Gick en promenad på kajen vidare till café villan och hälsa på kusinerna som kollade på ifk matchen . Sedan var det raka vägen hem för att sova.


Bilder från ladies night i scandinavium. Grymt bra

Kvinnan i mitt liv

Publicerad 2009-10-19 21:35:43 i Allmänt,

Hon är min själsfrände mitt hjärta och min andra halva. Det är hon som står mig närmast i hjärtat och det vet jag att hon alltid kommer göra. Hon kan förstå / prata / diskutera / skratta / visa / förklara på ett sätt som ingen kan. Det räcker med att hon bara tittar på mig så förstår jag precis vad hon menar. Och aldrig skulle jag dömma henne för något jag skulle bara finnas där för henne vad som än gäller. Och världens bästa pojk har hon som gör henne lycklig <3

Jag är så glad att jag träffa på henne nyårs afton 2004. Tack gode gud att jag har dig i mitt liv.
 

Im back

Publicerad 2009-10-19 14:00:21 i Allmänt,

Nu var det dax att börja blogga igen .. Har verkligen inte haft lust att blogga efter några jobbiga omständigheter. Och har ingen lust att sitta och skriva om saker man mår dåligt över i bloggen . Bättre att ta en blogg paus och börja när man har fötterna på jorden igen. Så nu är dana fit for fight igen och tänkte nu också börja blogga lite om min klädsmak och saker jag tycker om istället för bara blogga om vad man gör på dagarna och så klart hoppas jag på att mer personer kommer föjla min blogg.. Och absolut ska jag försöka uppdatera så gott jag kan..

To be continued

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela