danaisdana

mmmm

Publicerad 2010-02-23 11:30:00 i Allmänt,

Igår åkte jag, Mommo och Alexz till backplan för att köpa ett par skor. Vi fick skynda oss efter som klockan var halv sju men jag hittade ett par direkt. Alexz satte sig i bilen för att köra vidare men helt plötsligt för hon kraftiga magsmärtor. Jag fick köra bilen eftersom Alexz hade så ont. Körde turbo bort till tolered för att hämta upp Karro innan vi drog till sahlgrenska. När vi väl kom in på akuten kom sjuksköterskan och hämta Alexz och la henne i en sjukhussäng. Vi fick  åka in i ett av rummen. Dom tog blodprov och massa annat. Efter en stund kom läkaren in med smärtstillande till henne och sa att läkaren kommer inte vara klar med dom andra förens om 5tim. Alexz bestämde sig för att åka hem och vila istället och om det skulle bli värre skulle hon åka tillbaka.




Vi fick henne att skratta efter en stund :D

På vägen hem skulle vi självklart fastna med bilen. Men som tur va fick vi hjälp efter en stund.

Måndag

Publicerad 2010-02-22 11:37:45 i Allmänt,

Nu har man återhämtat sig från helgens bravader. Fredagen var den bästa på väldigt länge och en otroligt lyckad utgång blev det med. Tiden bara sprang i väg och jag och älskling var hemma vid sjutiden på morgonen. Alla var glada och inte en ända sur min underkvällen. Tack till alla som vad med :D Har inte så mycket mer att skriva . Hörs i morgon

Måndag

Publicerad 2010-02-22 11:37:44 i Allmänt,

Nu har man återhämtat sig från helgens bravader. Fredagen var den bästa på väldigt länge och en otroligt lyckad utgång blev det med. Tiden bara sprang i väg och jag och älskling var hemma vid sjutiden på morgonen. Alla var glada och inte en ända sur min underkvällen. Tack till alla som vad med :D Har inte så mycket mer att skriva . Hörs i morgon

Smene tonneeo

Publicerad 2010-02-19 11:36:52 i Allmänt,

Igår efter jobbet åkte jag och hämta mommis i majorna. Sedan vidare till partille för att göra naglarna hos Bea. Honfixa naglarna direkt och satt där i ca tre timmar. Resultatet blev hur bra som helst kunde nästan tro att hon har jobbat med naglar i flera år. Efter skullle vi alla tjejer åka upp till nödinge men när vi skulle gå till bilen var det fullsnö kaos ute. Körde försiktigt på motorvägen för min lilla clio flyger all världens fart åt fel håll hela tiden. Vi åkte hem till mig för där väntade Pavo och Karro. Och vi bestämde oss för att inte åka till nödinge utan att vi åker någonstans och sätter oss för prata lite. Ingen orkade åka in till stan så det blev BK. Efter massa snack och ätande satte vi oss i bilen med ett frågetecken vad vi skulle göra. Alla var uttråkade och vad skulle man göra i detta vädret.

Vi satte på högmusik, åkte ner till arendal på en storparkering. Drog gärnet med bilen och sladda. Paulie kunde inte sluta fick nästan rycka ut henne ur bilen. Sedan var det Mommis tur ( hon har aldrig kört bil i hela sitt liv). Tog en stund innan hon hitta dragläget men sedan gled hon i väg. Mommo vet ju inte heller hur hårt hon ska gasa så jag la i tvåan åt henne sedan drog hon gärnet. Hon skrek och skratta samtigt och vi andra dog i bilen. Hon gasade mer och jag drog handbromsen när hon inte var beredd. Bilen snurra några varv och Mommo skrek för kung och fosterland. :) Nu ska jag iväg och luncha.


Franskmanikyr i glitter men det syns inte på bilden :(

Torsdag

Publicerad 2010-02-18 12:45:56 i Allmänt,

Allid lika dålig uppdatering (skärpning) men har jobbat i 11 dagar nu , har en dag kvar innan jag får lite ledigt. Känner att jag inte haft lust eller tid att skriva :(. Idag började jag ialla fall sex på morgonen och det innebär att jag slutar tidigare idag :) Ska i väg och fixa naglarna efter jobbet med mommis. Sedan upp till Pavos och min chefs hus för att vattna blommorna.

Imorgon fyller min ljubavi år. Och självklart ska det firas. Alla tjejerna kommer förmodligen vara hemma hos mig och förkröka lite. Sedan möter vi boysen inne istan :). Förväntar mig en dunder kul kväll eftersom dom senaste ggr jag vart ute på stan har det vart piss tråkigt. Älskling har redan fått sin present och han blev jätte glad. Så nu är det bara kläder/alkohol som fattas. Men fixar allt idag.

Heej så länge :)


Torsdag

Publicerad 2010-02-11 10:49:38 i Allmänt,

Har precis städat och donat på kontoret. Känner att jag skulle vilja göra om hela kontoret med massa nytt men vi ska antagligen flytta snart så ganska onödigt att börja med det nu.

Har fixat en ny otroligt bekväm kontorstol iallafall :)



Nu ska jag äta lunch.. Ciaao

Tisdag

Publicerad 2010-02-02 11:52:12 i Allmänt,

Igår efter jobbet mötte jag upp Charott för att vi skulle åka och sola. Först skulle Mommis och Paulie följa med men paulie var för trött. Jag hade ialla fall försökt få tag på Mommis hela dagen utan ett svar. Jag ringde hennes mobil (som var avstäng) jag ringde henne hem. Skrev på msn/fb. Ringde till och med eniro för att få tag på hennes mormors nummer. När jag väl lagt mig för att sola kunde jag inte slappna av för tanken att det hänt henne något ( ni som känner henne vet att hon står sin mobil väligt varmt i hjärtat och ALDRIG stänger hon av den). Jag kom ut från solariet och än hade jag inte fått tag på henne. Så jag och Challe bestämmde oss för att åka hem till henne och kolla så inget hade hänt. Vi åkte till majorna och plingade på. Och Mommo öppnade dörren helt yrvaken och kollade på oss - va gör ni här ?. Jag kramde henne så hårt och sa att jag trodde det hänt henne något men hon hade vart så trött och sovit hela dagen. Vi skrattade åt det senare och hon lovade mig att aldrig stänga av sin mobil igen :)..

Har äntligen köpt mig ett gymkort också på sanktjörgen. Det är ett spa men dom har också öppnat gym. Helt grymt fin är det och väligt lungt. Ska träna yoga nu på torsdag efter jobbet. Hade velat simma idag men efter som min nya tatuering inte har läkt än får jag vänta en vecka till.






Nu är det dax för lunch och jag har köpt med mig grillad kyckling med vitlökspotatissallad och en cola light. Blir färska grönsaker till det med. Nu startar mitt nya liv som nyttig (förhoppningsvis).

Ciaaaoooo

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela