danaisdana

Taco kväll och massa fighter

Publicerad 2010-06-18 11:53:39 i Allmänt,

Jätte mysigt hade vi det , när vi dök upp hos Niklas hade redan han och Hans stekt färdig köttfärsen. Vi packade upp alla grönsaker och annat gott. Satt och tjöta en stund , sedan fixade Svetlana Popovic disken och allt annat. Alla var bra sega efter maten men efter en stund fick vi alla överskottsenergi. Det hela sluta med  blå märken,  wetwilly, en skadad fot och av någon konstig anledning försvann min ena strumpa ut i intet. Och självklart är Hannes den största boven i dramat :)

Nu ska jag iväg och äta med min arbetskamrat han slutar nämligen nästa vecka och jag har ju semester i två veckor nu :) Kanske inte uppdaterar på ett tag!



Torsdag , två dagar kvar ?

Publicerad 2010-06-17 11:32:49 i Allmänt,

Ska iväg på lunch snart , hinner inte skriva så mycket. Har ilningar i tänderna efter bekningen. Ingen kul alls men de är så värt det. Idag blir det Tacokväll hemma hos Niklas. Vi alla ska steka på balkongen, äta och ha kafferep (som Petronella kallar det).



PUSS

Hann inte med några före bilder men jag bjuder på en bild live från jobbet!

Torsdag , två dagar kvar ?

Publicerad 2010-06-17 11:32:49 i Allmänt,

Ska iväg på lunch snart , hinner inte skriva så mycket. Har ilningar i tänderna efter bekningen. Ingen kul alls men de är så värt det. Idag blir det Tacokväll hemma hos Niklas. Vi alla ska steka på balkongen, äta och ha kafferep (som Petronella kallar det).



PUSS

Hann inte med några före bilder men jag bjuder på en bild live från jobbet!

mmmm

Publicerad 2010-06-16 17:18:04 i Allmänt,

Hade ställt min klocka på 06:15 men jag vaknade 07:00. Fick panik , sprang upp för att göra mig i ordning. Jag skulle ju ha möte klockan 08:00 inne istan och det är fullt med trafik ute. Men snabb som jag var han jag till 07:45. Kunde till och med ta min morgon cigg :). Var inne på mötet ungefär en 40min och det gick väldigt bra. Jag söker inte nytt jobb eller något av den formen. Men ett viktigt möte va det ialla fall !

Idag ska jag åka träna en stund , träffa Bella innan hon åker till grekland. Och förhoppningsvis mys kväll hemma hos alexz. Hon ska hänga med mig i morgon när jag bleker tänderna :) Kommer lägga upp för och efter bilder. Hoppas på att man ser ganska stor skillnad men jag vill inte ha krit vita tänder heller men vi får väl se :)

Tisdag

Publicerad 2010-06-15 10:49:05 i Allmänt,

Direkt solen tittar fram blir man plötsligt på så jäkla bra humör. Det krävs inte mycket för att jag ska bli glad vill jag lova! Men idag är jag extra glad eftersom jag fick bokat mitt möte imorgon som jag längtat efter.

Igår var jag och träna och sola. Fy fan va skönt det är att träna. Jag har alltid hatat det och tycker det är lång tråkigt men igår körde jag all in och känner mig verkligen motiverad denna gång. Ska träna ända fram till vi åker nu :).

Nu har jag inte mycket mer att lägga till men lägger upp lite bilder, när det var varmt ute och vi tjejer drack vin på min altan.

Helvetes helgen

Publicerad 2010-06-14 11:08:58 i Allmänt,

Är äntligen över. Ville att detta skulle bli en bra helg men allt tycks vända imot oss. Ifredags åkte vi alla fall upp til Linköping för att fira Karolins student. Allt gick bra på vägen dit , vi lyssna på musik , sjöng , åt och vi hann till och med stanna vid gränna för att köpa massa polkagrisar och karameller.

När vi väl är inne i stan for vi runt som dårar i den lilla byn för att hitta Karolins skola. Tro du vi såg den även om vi åkte förbi den ungefär sex ggr. Vi stressade i bilen för vi ville inte missa utspringet tror du vi hann? Nej för vi fick vattenplaning och åker rakt in i röven på en jävla minibuss. Min första reaktion var att as garva för jag är alltid sån när olyckor väl uppstår. Alexandra började förstås gråta eftersom det var hon som körde och bilen är min fars. Vi satt i bilen i några minuter innan vi koppla vad som just hade hänt. Våran bil var ju helt förstörd men hennes buss klara ju sig alldeles utmärkt. Vi körde ialla fall där i från ganska snabbt ihopp om att vi skulle hinna se Karro springa ut. Men vi kom några minuter senare men vi fick ialla fall pussa och krama henne. Var på mottagningen men ingen av oss mådde bra. Alex var grön i ansiktet och ont i nacken. Jag och Mommo hade också jätte ont i nacken. Så alla föräldrar runt omkring tvinga oss i väg till sjukhuset i linköping.  Vi fick komma in nästan direkt. Läkaren satte på oss nackskydd och vi fick lägga oss på en brits helt blickstilla. Efter lite vilande och undersökningar och röntgen blev vi friskförklarade. Men klockan var så sent på kvällen så vi kunde ändå inte åka från den skit hålan. Somna ialla fall gott hemma hos Karro. Begav oss hem så tidigt som möjligt på morgonen. Efter tre och en halvtimma var vi så lättade att vi äntligen var i göteborg.

i Söndags jobba jag till 3. Sedan hämtade jag upp Mommo och Johanna för att äta middag. Det blev god fisk och Mommo åt en pasta. Åkte sedan in till stan , satte oss på vanlijs uteservering och prata ett bra tag. Himla mysig söndag :)


Ganska roligt hade vi på sjukhuset ändå. Kunde ju inte sluta skratta när jag såg dom här två



På väg hem från linköping


Mys på vanlij


Nattmys hemma hos mig med polka :D

blaaahabla

Publicerad 2010-06-10 12:19:23 i Allmänt,

Full rulle hela dagen må jag säga. Vakna 05:00 åkte direkt till jobbet . Fick jobba lite på lagret och det kändes skönt att få springa lite :). Men nu är jag åter tillbaka på kontoret, har precis vart hemma och tagit mig en dusch och slängt på mig fräsha kläder. Ska möta Isabell istan efter jobbet. Vi båda ska nämligen göra pass. Hoppas på sushi efter.

Imorgon åker alla tjejer till linköping för att fira Karros student :D


Ne nu måste jag jobba.

Heeelg

Publicerad 2010-06-07 10:53:39 i Allmänt,

Helgen har vart absolut den bästa på väldigt länge. I fredags kändes det inte som en fredag eftersom jag hade vart ledig ons-tors. Åkte hem och åt kräftor och räkor med la familia. Helt underbart väder va det ju också. Satt på verandan och gotta oss i kvälls solen.  Bella och Mommis  kom över på ett glas vin, det slutade med ca 6 glas vin , hoppade studsmatta i onyktert tillstånd och självklart skulle jag kasta i Mommo i poolen med  kläderna på.

 Vi lyssna på gammal musik och prata om allt mellan himmel och jord. Men en sak vi alltid kommer in på det är religion , helt sjukt vad olika åsikter människor har om det. Förstår varför nästan hela världen krigar om det. Men en tro är alltid en tro och min åsikt är att allt och alla får tro precis vad dom vill ! :)

I lördags var det förkrök på min altan med massa trevligt folk och det där hemska vinet igen (jätte gott vin men smäller på ganska hårt) . Åkte i från mig ungefär vid tolv tiden. Va på bryggan, valand, victoria, tillslut Vasa. Grymt bra kväll ialla fall :)

Söndagen bestod av deg i solen. Klippte även håret och gjorde slingor igår hos en kompis. Supernöjd :)

Bjuder på lite bilder från helgen







TISDAG

Publicerad 2010-06-01 11:36:14 i Allmänt,

Nu sitter jag på min nya plats , jag har fönstret öppet och det fläktar skönt i nacken. På den andra friman satt jag med tjocktröja och frös. Vi hade vårat kyllager så nära kontoret så ibland ville man ha på sig mössa och vantar på sig. Anyway är väldigt glad för att flyttat ifrån ringön. Ska snart åka iväg och äta lunch med mina vänner på jobbet. Är verkligen inte hungrig idag men måste få i mig något om jag ska orka hela dagen.


Det pirrar otroligt mycket i magen idag, för i morgon tar min syster studenten. Jag kommer gråta hela dagen jag är så känslig för sånt där. Och att det är hon , jag är såå stolt över henne. Grymt bra betyg går hon ut med också. Kommer inte kunna somna inatt jag är för ivrig. Nee nu vill jag gråta när jag tänker på det. Gud va jag är löjlig men jag grät på Mommos student också. Jag skippar sminket i morgon på utspringet.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela