danaisdana

Long time no see

Publicerad 2009-07-30 13:41:40 i Allmänt,

Denna veckan har vart helt underbar , den har vart lite över det vanliga. Impulsiva idéer ger goda resultat :). I tisdags tog jag med Bella, Karro och Mommo på en liten road tripp. Vi åkte upp till tjörn och satte oss precis vid havet, jag hade gjort baguetter och köpt kakor . Vi satt och prata om gamla minnen som jag och bella vart med om just på tjörn . Bella fick sin först fylla på 2,5 det tog henne nästan tre timmar för att bara dricka upp två öl haha :) . Det var där vi börja tjuv röka också, vi gick så lång in i skogen man kan tänka sig , vi vek ihop pinnar och satte sedan cigarretten där i mellan för att inte mamma eller någon skulle märka att vi lukta rök om fingrarna .Vi var alltid ute hela nätterna och sov bort dagarna . Jag önskar att jag bara kunde få uppleva dom tiderna igen.









We can do it all night

Publicerad 2009-07-28 10:31:57 i Allmänt,

Inatt fick jag inte mycket sömn för jag hade två apor (Mommo,Karro) bredvid mig , Dom trodde att dom viska så snällt för att Danella skulle upp och jobba klockan 05:00 . Men eftersom båda  är halvt döva och knappt kan höra sina egna röster så tror dom att dom viskar fast dom igentligen SKRIKER. Tills slut fick jag säga till dom att stänga av datan för den lös som en strålkastare i rummet och sedan att dom skulle sluta tjata så mycket som just dom två är experter på. Vaknade ialla fall på rätt sida i morse :)

Idag blir det jobb till 15:00 sedan hem och prata med mitt hjärta. Sedan blir det mys med Sandra och Mommis :)

Mina små apor ole och dole :)



Ciao Ciao

Måndagsmys

Publicerad 2009-07-27 11:38:47 i Allmänt,

Ikväll blir det fotboll, Häcken / Örebro och självklart är vi alla där för att heja på Tom :). Förra matchen var riktigt lyckad och hoppas på vinst igen. Så idag blir det stress , jag jobbar till sex fort hem för att göra sig i ordning ta bilen för att hämta min syster i angered sedan blir det blir turbo ner till rambergsvallen för matchen börjar klockan sju.. Efter det blir det nog girls night , hoppas på harry potter race och oliver :)



Vi på Ramberget <3 Karros fot fick vara med på ett hörn :)

Längtar

Publicerad 2009-07-26 16:19:53 i Allmänt,

Detta blir ju bara värre och värre för varje dag som går, jag kan VERKLIGEN inte sluta tänka på Montenegro. Jag har försökt att tänka posetivt , jag har försökt att insé att jag faktiskt bor i sverige och det är det land jag alltid har älskat. Men i Montenegro fick jag se en helt annan livstil och man kännde sig så fri och att du för en gång skull hade en själ i din kropp, jag ville verkligen inte åka hem :(. Och när man viste att man närmade sig sverige igen fick man en känsla som att man hade en stor sten i magen och någon tryckt ner en strumpa i din hals. Jag hoppas att detta bara är någ:on svacka jag kommit in i . Det som räddar mig just nu är att tjejerna och jag åker till Kroatien i augusti :)











Ciao Ciao

Finally

Publicerad 2009-07-25 09:53:39 i Allmänt,

Efter all plugg,slit och tid har jag äntligen fått mitt körkort . Den värsta huvudvärken har släppt och för en gång skull i mitt "vuxna"  liv känner jag mig fri . Jag kan ta mig precis över allt utan tänka på tider och försenigar m.m. Och nu ska självklart mina älsklingar  få sluta åka kollektivt :)

Igår fyllde Tess 22 hon hade bjudit hem alla tjejer hem till henne . Det var ett tag sedan man pratat eller sett varandra men känns skönt för att även om vi inte ses varje dag  eller pratar  så är det alltid det samma mellan oss. Hann inte prata så mycket med alla dock , för jag skulle upp och jobba tidigt på morgonen , Men det var trevlig så länge det vara :)




Fick rosor och Champang när jag kom hem <3



Här sitter vi på La bella och äter ..


Min moster och mamma i borås :)

Allt är i sin vanliga ordning

Publicerad 2009-07-23 13:25:23 i Allmänt,

Är fortfarande fruktansvärt trött på sverige men just idag kan jag inte hjälpa att tycka det är rätt skönt med regn och kyla. Hade jag haft min semester nu som dom flesta har hade jag åkt så lång bort som möjligt.

Gårdagen var det jobb till 18:00 och klantiga
jag hade glömt jobb nycklarna hemma och jag är sista man härifrån , fine  jag bor bara fem min från jobbet men jag hade ingen ork att promenera hem och sedan tillbaka , jag funderade starkt på att lägga mig med alla grönsaker . Men efter en stunds funderande ringde jag min kära moster som kom och lämna nycklarna . Åkte hem efter en stund , tog mig ett bad sedan  la jag mig i sängen , men jag har legat i min kära säng i en vecka nu utan att resa på mig . Fick panik och börja städa istället. Sedan kom mina tre älsklingar . Maria, Bella och Karro och terroriosera mig mitt i allt . Blev mycket prat och sedan en promenad med Tiff .

Idag hoppas jag på bio :)

Ciao Ciao                                                

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela