danaisdana

Nu får det räcka

Publicerad 2010-01-31 13:14:57 i Allmänt,

Idag när jag åkte till jobbet kunde jag knappt andas så kallt det var ute. Fingrarna frös till is direkt. Ben och armar ville inte samarbeta med kroppen.  Det är helt sjukt va jag saknar sommaren nu. Lägger upp lite bilder från olika sommrar så kan man ialla fall drömma sig bort för en stund.


Spanien 07



Jag och karro äter frukost på altanen


Mina älsklingar steker i solen <3



Fredagsmys med tjejerna på nivå



Fin middag med Paulie på hennes balkong.



Höjdpunkten i mitt liv. MONTENEGRO

En ledsen Mommis ( ingen ville lämna det underbara landet)





 

Förlåt

Publicerad 2010-01-30 09:57:05 i Allmänt,

Men jag har inte haft någon ork över huvud taget med att skriva här. Och nu har det ju hänt ganska mycket , har förhoppningsvis en del att skriva om framöver. Jag är ialla fall tillbaka på jobbet idag efter två veckors sjukskrivning. Jag har vart helt slut efter operationen men nu är jag utvilad och pigg igen. Sa snart åka hem för att vila en stund för idag ska jag och Paulie , Maria , Sebbe och Nikola se snabba cash. Vi fick boka bion klockan 15:00 har aldrig vart på bio så tidigt men kan ändå va rätt mysigt :)

Igår va jag och älskling och åt i linné vi firar 4år och jag kan inte fatta hur jäkla fort tiden har gått. Och än har jag inte tröttnat. Vist man har sina dagar allt är mindre bra men allt det positiva tar över. Efter vi hade ätit åkte vi ner till torget för att hyra en film och sjävklart va det niki som fick välja filmen. Och som vanligt va det någon psykofilm som vi fick stänga av efter 30min. Nästa gång bestämmer jag film !. Vi la oss ner för att sova men båda hade sån överskotts energi så det sluta med att vi skojbråka i en timma och efter det var vi helt slut och somna.

Ne nu måste jag åka hem, ska göra mig en god frukost bada lite i tunnan , fixa mig och hämta alla trollen.

Ciaaaoo







 

Torsdag

Publicerad 2010-01-07 11:06:45 i Allmänt,

Igår var det serbisk jul. Det blev super god mat , vin och prat hela kvällen. Sandra och jag tog till och med en liten promenad i det kalla. Mommis var också med en stund för att fira. Efter att städat och tagit kvällsciggen var det bara att krama älskling och somna.

Idag var det inte roligt att gå upp. Har legat och sussat och kramat min stora nallebjörn hela natten. Somna som en liten prinsessa bredvid han. Så när klockan ringde i morse såg jag nästan dubbelt, kunde jag inte bara få sova ialla fall två timmar till. Nehe det fick jag inte för var ju tvungen att åka till jobbet. Men ush va kallt det var i morse satte på högsta värmen i bilen . Bilen blev ju inte varm förens jag var två minuter från jobbet. Men nu sitter jag inne i värmen med en kaffe:). Tänkte åka hem på rasten för att ta en varm dusch med. 


Ciaaao

Min lill lördag

Publicerad 2010-01-05 17:44:20 i Allmänt,

Jag har försökt att komma in på min blogg i två dagar men hela datorn hakar upp sig hela tiden. Det är så typiskt för har velat skriva massor men nu idag är det totalt kortslutning i hjärnan.

Fick föresten hem mitt brev som jag längtat efter (Från Sahlgrenska). Ska opereras den 18jan :D NO MORE PAIN. Jag började nästan lipa när jag fick det , hur underbart ska det inte bli att leva som en vanlig människa sedan?. Då lovar jag att det gymkort direkt. Men framför allt kommmer jag att ha mer ork till saker och motivation. Kunde inte få bättre start på 2010.

Nu måste jag rusa för idag ska vi ha tjejmiddag at Karro´s.  Vi alla mycket att prata om (allakommerattprataimunpåvarandra) men jag hoppas att en och annan kan ta en nypa luft imellan allt prat haha min tjejer är det bästa jag har <3

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela