danaisdana

Tisdag

Publicerad 2010-03-30 10:35:14 i Allmänt,

Igår va en sån där dag jag bara älskar. Det är en sån dag utan stress. Även om jag jobba över en timma så kändes det inte så , vist jag var trött men inte jobbigt. Åkte ialla fall ner till Eriksberg efter jobbet och åt sushi med Alexz och Mommis. Vi satt och prata en stund och tog lite bilder. Har vart lite febrig i några dagar så tänkte att jag skulle åka hem till Niki för att vila. Han var inte hemma när jag kom så satte mig vid datan och pilla lite med bilderna. Efter en timma kom han ialla fall hem , han hade överskotts energi så det blev lite skojbråk och massa skratt ( Unndeerbart). Senare på kvällen tog vi moppen ner till torget köpte med oss riskakor, kalamata oliver och cola light. Vi hyrde filmen - en sommar med göran och den var hur bra som helst. Somna som en stock där efter.

Nu sitter jag på jobbet igen och allt är i sin vanliga ordning. Funderar vad jag ska äta för lunch. Tror jag åker hem och lägger mig på soffan en stund.

........

Publicerad 2010-03-29 19:53:10 i Allmänt,

Invigning av min nya systemkamera :)


Min bror är min modell förtillfället


Han ser ut som joel kinnaman i snabba cash

Min snygga moster

Älskling ville visa att han också kan fota

Bryggan M&A


orkar inte skriva något så laddar upp lite bilder

Publicerad 2010-03-29 10:57:40 i Allmänt,


Min fin fina klocka :)


Längatar tills man kan gå i dessa skor. Tror dom finns på Nilson och Johanssons


Denna lykta hitta jag på Ullared

Miranda nallar som jag fått av älskling

Mina kläder ,fick knö in alla mina  saker jag har handlat på ikea också

Mammas dunder goda smörgåstrårtor

Fredag

Publicerad 2010-03-26 13:21:17 i Allmänt,



Hade ialla fall en jätte mysig dag med mina tjötrövar . Först var jag och Mommo på allum och kollade men vi hann inte vara där länge innan älskling ringde och tjata att vi skulle hämta upp han med. Vi fick hoppa in i bilen och åka mot hisningen igen. Hämta upp han och en vän. När vi var på väg in till stan ringde paulie . Hon hade fått sluta tidigare så vi plockade upp henne med :) Alla fick trängas i min lilla clio.  Vi kollade runt lite men jag hitta inte något fint , whats up with stan ? Håller mig hellre till internet asso.

Medan dom andra gick till Zara drog älskling med mig in på NK. Vi gick in och kollade på klockor och glasögon. Jag hittade en jätte fin armani klocka, så min underbara pojkvän köpte den till mig i 20års present :D SUPERNÖJD. Självklart kunde inte han gå där i från tomhänt så han köpte med sig ett par super fräscha DG brillor. Vi var ialla fall vrååål hungriga efter all shoppande så vi satte oss i lillebilen och begav oss till majorna för att äta grekiskt men det var så mycket folk och vi var så hungriga att vi inte orkade vänta. Vi åkte bort mot linné (pasta haus) och åt den godaste pastan på länge. Efterätt blev det fruktsallad med glass. :) Åkte mot hisingen igen satt och prata med tjejerna och sedan var det bara raka vägen in i säng.

Hippelihopp

Publicerad 2010-03-23 14:06:58 i Allmänt,

Jag har gett upp hoppet om en hyres lägenhet så nu kollar jag på bostadsrätt istället. Har kollat på massa lägenheter nu men vill kolla vidare för att verkligen hitta något som passar. Har dessutom fått en jätte fin divan soffa av min kära kusin i 20år present. Nu behöver jag bara fixa all redskap och mikro m.m . Snart lämnar jag mina päron fast dom lär ju ha mig hemma ganska mycket ändå ;)
På ett sätt vill jag sjävklart bo kvar hemma eftersom jag trivs bra. Men man vill ju också ha sitt egna, och att kunna ta hem tjejkompisar på myskväll eller förkrök. Det skulle också bara göra gott för min ekonomi efter som jag äter ute både till lunch och middag VARJE DAG. Nee ush får sluta med dessa dåliga vanor. Hoppas min dröm lägenhet dyker upp snart :D

Kärlek till er <3

M

Publicerad 2010-03-22 10:53:25 i Allmänt,

Monday Monday , jag har aldrig tyckt att måndag är den värsta dagen i veckan. Men idag är det nog det. Kunde jag inte fått vila en dag till ? . Nu är det bara att bita ihop och jobba i elva dagar till innan jag får sova ut igen. Men ska på ett sätt bli skönt att jobba så mångar dagar för tiden springer ju bara iväg och exakt om elva dagar åker alla tjejer till Sthlm för att fira min 20årsdag :D. Har resefeber och känner mig som liten igen eftersom jag alltid har hatat att fylla år ! Men denna födelsedag ser jag fram emot.

Helgen har vart hur bra som helst. I fredags var vi hemma hos Mikael tog en öl och satt och prata tills 7 på morgonen. Paulie lämna mig hemma hos älskling som precis hade kommit från stan, full som bara den haha.
På lördagen vakna jag halv tolv hur seg som helst. Hämta min bil sedan var det bara hem och decka på soffan i några timmar. Vakna av att Pappa och min Kusin höll på vid vardagsbordet, dom hade vart och köpt falafel till mig :D . Efter det blev jag lite piggare fixade ordning mig vidare för att hämta Pet och Mommo. Vi hamnade hos Mikael igen där stanna vi på några öl. Isöndags var jag och älskling och kolla på en lägenhet, sjukt fina men segt att dom blir färdig byggda 2011. Efter det träffa jag pet och mommo igen vi satte och nere vid eriksberg och prata. Men sedan kom en svan och vi var tvugna att springa. Lämnade dom vid åtta tiden. Åkte hem till Niki vi hade hyrt film och köpt massa gott. Kommer inte ihåg va filmen hette men den var sjukt bra och en av dom bästa filmerna jag sett.


Friday am in love

Publicerad 2010-03-19 17:48:07 i Allmänt,

Nu är denna vecka också avklarad. Och det har inte hänt så mycket mer än bara jobb och vila denna vecka. Där imot hoppas jag att det blir en händelserik helg. Har en liten överassking som kommer i helgen med. Kan inte skriva om det just nu men på måndag är det nog klart :). What goes right what goes wrong !

Ska boka hotell till mig och älskling idag med. En helg för bara oss två för att gå på spa och koppla av. Ska boka in helkroppsmassage för det är ett måste för oss båda. Tant Daniella har ont i hela kroppen Och gubben Nikola har också det. En massage borde göra susen. Tänkte sola när jag ända är ute på vägarna :)

see you later. På måndag alltso

Fredag

Publicerad 2010-03-12 10:31:33 i Allmänt,

Freeeedag äntligen. Jag är så trött orkar inte göra någonting just nu. Har hällt i mig massor av kaffe men lika trött är jag fortfarande. Älskling väckte mig halv åtta för att jag skulle köra han ner till statoil. Han ska hyra en bil för att åka till shlm. Lagom glad var jag i morse. Inte nog med det är den här killen expert på att prata i sömnen (det tycker han att jag gör med) men jag vaknar varenda gång. Jag fick mig ialla fall ett gott skratt.

Niko i sömnen : Men vadå vissa jobbar ju på dagarna och så !

Jag: Va ? det gör väl jag med eller ?
 
Niko: Aa men till skillnad från dig som spelar maffia på Marstrand. God natt jag Älskar dig

Hahahaha Älskar att prata med folk när dom sover och se vad dom säger men hemskt att jag gör det själv .

Nu måste jag jobba .

Torsdag

Publicerad 2010-03-11 11:45:56 i Allmänt,

Nu har jag bokar avatar 3d får vänta tills nästa torsdag men det är värt att vänta :).

I går efter gymet orkade jag inte göra någonting så åkte bara hem och la med brevid älskling. Idag har jag slitit en del på lagret, skönt att komma dit ut ibland så man får röra lite extra på sig. Tänk att jag sitter vid datan från 9:00 - 18:00 every day. Och jag rör mig knappt utanför bilen. Tur att jag har gymkort iallafall.

Fick mina kläder från hm igår med. Helt sjukt mycket jag shoppat denna månaden. Men nu har jag massor av fina kläder iallafall. Kommer lägga ut lite bilder på kläderna senare. Anyway har inte så mycket mer att skriva. Ska iväg och luncha med alex idag igen.

Gaaahh

Publicerad 2010-03-10 17:38:13 i Allmänt,

Det har vart full rulle hela dagen på jobbet. Är stressad som vanligt och jag lär mig aldrig att koppla av när det väl är lugnt. Nu ska jag stressa hem hämta gymkläderna , hämta mitt paket från hm. Vidare till gymmet. Gymma i en timma, sola i en halvtimma. Hem till alexandra som äntligen är i sverige :). Och idag ska vi planera våran roadtrip. Minibussen är redan fixat så nu ligger vi plus minus noll. Skriver förhoppningsvis i morgon igen

Love

Publicerad 2010-03-09 10:36:34 i Allmänt,

Igår skulle jag igentligen hämtat min alexandra som skulle komma med flyget från Barca tio i åtta. Men istället satt hon fast mitt i ingenstans med bussen. Det hade blivit snökaos bara på några timmar. Och än har hon inte kommit hem. Men hoppas verkligen att hon kommer idag. Vi ska planera resan till Amsterdam nu den 1/4 på min födelsedag. Tjejroadtrip ner till Amsterdam kan inte bli bättre. :)

Jag stanna hemma med min älskling igår istället. Vi satt och prata och myste hela kvällen. Somnade efter vi kollat på 2 1/2 men.



Snicksnack

Publicerad 2010-03-08 11:05:20 i Allmänt,

Gud vad jag älskar mitt jobb. Vakna i hyfsad tid, komma till jobbet och tjöta lite med arbetskamraterna. Prata med kunder, knappa på datan och dricka kaffe. Det är vad jag gör i princip varje dag och det är så skönt att inte ha sitt privat liv med sig på jobbet. Att bara släppa allt för en stund och inte höra massa strunt hela tiden. Fatta att jag är äckligt trött på göteborg. Som tur är har jag mina finaste vänner och pojkvän som gör mina dagar. Jag brukar alltid koppla bort det som händer runt omkring men ibland blir det bara för mycket. Jag är förvånad att inte gbg/hisningen har fått sin gossip sida än. Kanske jag överdriver lite men tror att jag saknar Montenegro FÖR mycket.


Helgen har ialla fall vart super mysig med gänget. Det blev middag/tårta , födelsedagsfirande , old corner , jobba , och monopol. Även fast jag jobbat hela helgen plus att jag hållt mig nykter så har jag alltid lika roligt med gänget. NI ÄR BÄST !

Finaste.


Skål för karro som blir 19år.

Dåliga förlorare. Daniella Vann självklart :D

 

Fredag

Publicerad 2010-03-05 11:20:55 i Allmänt,

FREDAG heela dan. Hade vart lycklig idag om jag inte skulle jobba hela helgen. Men men det är dom smällarna man får ta. På jobbet går det just nu väldigt bra. Vi ska snart flytta hela firman till en större lokal. Och äntligen ett stooort nytt kontor :D. Längtar tills vi får fixa ordning på det nya stället.

Nu ska jag iväg och möta upp min finaste alex och luncha på sushin :)

Torsdag redan?

Publicerad 2010-03-04 11:33:24 i Allmänt,

Igår efter jobbet skulle jag åkt och tränat men när jag kom hem satte jag mig i soffan och kom inte upp igen. Jag var helt slut i kroppen så jag stannade hemma för att vila istället. Men idag ska jag köra power yoga och simma :). Blir kanske bio ikväll om jag hinner, antingen avatar eller farsan. Jag hatar att gå på bio men dessa två filmer måste ses på en bio. 

Och på bion tänker jag äta minimorötter (jagärheltsåldpådom). Igår var jag och älskling nere vid coop för att köpa minimorötter men dom hade inga kvar. Skit förbannad var jag. Jag MÅSTE ha minimorötter. På jobbet har vi massor av morötter men dom är inte lika goda som minisarna. Jag åker nog iväg på lunchen och köper det !

Heeejdå :)

SOL

Publicerad 2010-03-02 10:56:41 i Allmänt,

Hmm tror jag snart slutar blogga asso. Jag har ingen tid eller lust att skriva här varje dag och inte roligt att läsa en blogg en gång i veckan. Och jag hinner aldrig skriva det jag vill skriva heller (jag tar aldrig tiden till det) nää ush jag är ingen bra bloggerska.

Guuud va glad jag blev idag när jag vakna att det var skinande sol. Helt underbart och nu känns det inte som att våren är långt härifrån. Hoppas bara denna bedrövliga snön försvinner också. Nee nu hinner jag inte skriva mer ska iväg och äta lunch med älskling :)

Lite bilder från helgen.





Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela