danaisdana

....

Publicerad 2009-09-20 13:23:57 i Allmänt,

Jag vet inte vad jag ska säga eller tro, nu får ödet bestämma och guud vad jag hoppas på att allt är som det ska !



Lördag

Publicerad 2009-09-19 13:26:55 i Allmänt,

Idag fyller min kära pappa 41år :D . Har bakat tårta  och ska börja med maten om en stund . Ska hämta mamma på landvetter också hon kommer hem från turkiet idag :):). Nu måste jag sätta igång och städa.




Ciao Ciao

Bakelser och Bella bulle

Publicerad 2009-09-18 10:15:35 i Allmänt,

Det bestod hela min dag med igår. Hämtade upp Bella vid halv åtta, vidare hem till mig för att kolla på idol som vanligt. Var tvungen att köpa med oss lite gott från coop. Bella köpte massa choklad och jag en bit prinsess tårta jag är helt galen i bakelser :). Alltid vart ett kakmonster sedan jag var liten. Men gillar ej för söta grejer vill helst ha oliver och kex och stuff. Maria retar mig alltid för min smak men jag tycker inte det är gott att tugga på stenhårda godisar som smakar kemikalier haha. Anyway idag bär det av till orust med tjejerna , ska bo i en stuga och bara gotta oss :)






Ciao Ciao

Torsdag

Publicerad 2009-09-17 13:29:23 i Allmänt,

Igår åkte jag hem fort med en stor godis påse för att hinna se idol. Hade vart och ätit god kyckling med Maria och Petronella. Dom ville ha mig ute en stund till men jag var ju tvungen för att se den bästa i tv. Petronella skrev ett sms i mitten av programet " Daniella ring mig nu! jag vill veta vem du är kär i ?" . Jag ringde upp och Sa att det va Bagge så klart. Hon kunde inte sluta skratta , hon sa att jag blivit en riktig kärring :S. Kan inte hjälpas, han är bara för go :). Idag har inte planerat någonting men en sak som är säker är att jag ska ta det lugnt idag ialla fall.


Maria och Petronella <3 Ni är bäst





Ciao Ciao :D

Onsdag

Publicerad 2009-09-16 12:03:23 i Allmänt,

Börjar bli sjuk , sitter på jobbet och fryser. Försöker hålla humöret uppe i allafall , jag har inte tid att vara sjuk nu. Jag har tvättat händerna med sprit 7000 ggr om dagen och inte tagit i handtag men lik förbannat ska jag bli sjuk ändå. Hoppas det går över snabbt ....

Igår hade jag en lugn kväll med världens bästa pappa. Vi satt och prata om mycket och han hjälper mig igenom precis allt <3. Kvällen sluta ialla fall med världens bästa program " Idol" jag är helt såld i detta program. Anders Bagge är nog den skönaste människa som lever på denna planet. 


 
Bilden är lånad från Facebook.

Måndag

Publicerad 2009-09-14 12:30:50 i Allmänt,

Så var det måndag igen. Helgen har vart jätte trevlig synd bara att jag jobba, var så trött hela tiden. Men fick ialla fall firat Bella :). Hjälpte henne hela dagen med middag och sallad . Maten var supergod och allt annat var verkligen perfekt. Grattis igen min pärla <3.  

Söndagen var inte lika lyckad men senare mot kvällen träffa jag dom bästa för att kolla på fotboll, var skönt att sitta i kylan lite och koppla bort allt annat för en stund. Sedan var det bara att bege sig hem för att återligen sova igen. Idag ska jag bara ta det lugnt. Hem och laga en god middag till min far och bror. Äpplepaj med vanilj sås och en bra film blir det naturligtvis med.


Det blir köttfärsbiffar fyllda med feta ost och oliver, sedan en smulig äpplepaj.
    














Ciao Ciao

Det närmar

Publicerad 2009-09-10 09:26:59 i Allmänt,

Det närmar sig helg nu och tyvärr ska jag jobba hela helgen igen men det stoppar inte mig för att dunder fira min fina systers 18års dag :D På söndag blir det en tripp till borås, jag och Mommo ska hälsa på min älskling :) Resten av tiden består enbart av vila.

Idag ska jag ialla fall träffa min kära kusin och ta en fika , hoppas på fint väder så man kan sätta sig på någon uteservering och njuta. :)

Äntligen är det din tur <3<3 18 år på Lördag




Har fått ...

Publicerad 2009-09-09 13:26:46 i Allmänt,

Har fått alldeles för många frågor om  min lilla hemlighet. Jo det är nämligen så att en av mina vänner födde en liten kille i måndags . Så otroligt fin var han. Åkte upp till sjukhuset så fort vi fick reda på det. Jag och Pet stormade in som två dårar i rummmet och där satt världen vackraste mamma och sin son. Det var så blandade känslor i hela kroppen och jag kan bara tänka mig hur hon kände. Är så glad för eran skull och att allt gick bra :)

Men nu ska jag sabba allt igen för er, har en till hemlighet men det kommer nog ta ett bra tag till tills jag avslöjar den :)


Ciao Ciao

Tisdag

Publicerad 2009-09-08 09:59:14 i Allmänt,

Började jobbet halv sex imorse, men det var inte så jobbigt som jag trodde. Drömde om lyckan jag fick vara med om igår. Vill inte säga riktigt än vad det är men det kommer jag att berätta någon annan dag i bloggen.

Idag blir det mys med familjen, ska få massage och baka kakor. Möter nog upp Pettro lite senare för att fixa lite saker. Lämna kokosbollar osv ?. Får se vad som händer mina planer blir aldrig som dom ska ändå men det är nästan det som är själva grejen och allt blir mycket roligare. Nu ska jag hem och äta lunch :)



Ciao Ciao

Måndag igen

Publicerad 2009-09-07 14:21:34 i Allmänt,

Känns rätt skönt att vara tillbaka på jobbet. Att få slita lite är aldrig fel :). Var hemma på lunchen och vilade lite, så nu känner jag mig ganska pigg igen.

 Helgen har varit det bästa på länge, åkte upp till borås i lördags hälsade på min älskling i några timmar och sedan vidare till hans släktingar. Efter massa bullar och kaffe åkte vi mot göteborg igen. Åkte hem till en kompis där blev det mycket deeptalk och mys. Söndagen var en perfekt söndag som bestod av skräpmat , godis och vila. Hoppas att denna veckan blir lika bra som veckorna hitills :) . Ciao Ciao

Den bästa i mitt liv <3

Lördag

Publicerad 2009-09-05 10:40:40 i Allmänt,

Nu har jag precis duschat och sminkat mig. Ska träffa min älskling idag :) Måste hinna trycka i mig frukost , jag hatar äta frukost men jag är illa tvungen för annars blir jag grin olle hela dagen.

Gårdagen var jätte mysig hämtade upp Maria , Petronella , Isabell och Jemilia åkte in till stan. Satte oss på café och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan vidare till vårat stammis mc skulle åkt ner till eriksberg och vira in oss i filtar men det blåste allt för mycket så stanna i bilen för att äta mozzarella sticks. Mozzarella sticks is the shit det tycker i alla fall Håkan mozza (Jemilias singnatur på kvittot ) haha. Nu måste jag hämta upp svärmor .

Ciao Ciao

Var hemma ...

Publicerad 2009-09-04 13:18:43 i Allmänt,

Var hemma på rasten och gjorde mig en god lunch , är så trött på all skräp mat jag trycker i mig varje dag. Jag och pettro  har bestämt att vi ska ut och gå med stavar, det finns ju inget mysigare än att gå i rask takt nu när hösten närmar sig också :).

Denna höst ska jag spendera all min tid åt dom jag älskar. Håller på att leta lägenhet nu också men va i h****e var svårt det är. Funderar starkt på att köpa en lägenhet istället och då är det ju lättare att få där man vill bo också. Men vart ska man bo då? Kanske lite utanför gbg men inte för långt bort :)

you never go back

Publicerad 2009-09-03 12:45:15 i Allmänt,

Önskade att man kunnde vara såhär lycklig varje dag. Jobbet går galant , jag har en underbar familj och vänner <3 . Jag kan verkligen skratta mig lycklig för jag vet att jag har dom bästa runt omkring mig. Det finns inget ont i någon av dom här människorna och det har dom bevisat genom alla år. Hoppas allt går i sin väg och att det håller i sig som det är. För just nu är jag världens lyckligaste

YEAH

Publicerad 2009-09-02 13:58:14 i Allmänt,

Jag är lyckligast i världen <3 Att ha såna underbara vänner runt omkring mig hela tiden. Den kärlek vi har till varandra kommer aldrig kunna beskrivas med ord. Ni är bäst och ni vet precis vilka ni är <3
Och så har jag min finaste älskling som gör mitt liv värt att leva . Det bara spirar av kärlek i mig just nu .


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela