danaisdana

Torsdag

Publicerad 2010-10-28 14:14:03 i Allmänt,

Jääävlar va trött jag är idag. Just nu sitter jag på kontoret och njuter av kaffét och mina halstabletter.
Måste säga att dom är jätte bra mot röksuget. Jag har verkligen klarat av att inte röka över huvudtaget. Oftas när jag ska sluta "trappar" jag ner med ciggareterna. Men jag hade inte cigg då tänkte jag istället för att köpa nya varför inte sluta ? Och för att hålla kvar motivationen ska jag lägga ungefär 50kr i en burk varje dag. Dessa pengar ska gå till en ny tatuering. Jag kommer säker göra tatueringen innan men då får jag "låna" av mig själv .. Haha komplicerat men bästa sättet för då ser man även framimot något !




Jag på jobbet ... Ge mig nya brills tack !


Min nya drog ! Halstabletter..

woopwooop

Publicerad 2010-10-27 11:33:49 i Allmänt,

Idag är det hård träning som gäller. Med bästa Alexandra som jobbat på sportlife länge byter nu kedja till sankt jörgen och blir min personliga assistent. Hon ska pressa mig till max. Har även vart rökfri i två dagar. Känner inget sug men har ett jävla sug på coca cola bara.


Som sagt jag ska försöka "piffa" upp bloggen lite men va fan ska jag skriva om ? .. Jag behöver en design här på bloggen med! Hoppas jag har lite smaskigheter nu när jag är arbetslös .. HAHA



love

Publicerad 2010-10-26 22:18:58 i Allmänt,

Petronella har fortfarande inte dykt upp här på bloggen och skrivit våran traumatiska händelse  måndags kvällen den 25/7. Men det kommer nog snart ska ni se :)

Har vart på kurs idag och jag känner mig mer laddad än någonsin. Jag lärde mig jätte mycket idag och det ända min lärare sa var Bravo Danjela. Jag tog för mig mig mer än vanligt , läste högt och serbiska är ju inte det lättaste att uttala men jag försökste ialla fall :).

Nu ska jag plugga vidare och sedan sova



Laku noc



Gästbloggar!

Publicerad 2010-10-26 12:45:09 i Allmänt,

Jag tycker Daniellas blogg är helt okej.Men ibland tappar hon de o de blir ja så jävla grinig...hahah

Jag har känt dani sedan blöjan (ingen vacker syn) njaaee skämta bara! När vi va små va jag och vickan dem små och dani o pernilla va dom stora tjejerna!Dani hade altid prasselbyxor o hood tröja, synd att jag inte hade något kort att jänmföra med! Lika söt men kläderna, va fan hade vi på oss???
Hm i alla fall, ja va väll typ 13 när ja o dani bestämde oss för att åka till tjörn över helgen. Där träffade vi cristian som va ute på viften när jag o dani hade bestämt oss för att dricka.
Han gick runt o tog andras sprit i villavagnar till oss haha! vi söööp nog skallen av oss den kvällen, för sen deckade vi. Och vaknar av att cristian spyr något så fruktansvärt.
Denna kvällen hade även Nikola ringt till mig  för han ville komma med sina vänner, men de ville absolut inte daniella hon tyckte han va jobbig haha!

Den tiden hängde vi oftast på ramberget och hade en moppe vid namn bettan, väldigt söt moppe.Men också konstig! haha viva kanske 10 moppar som skulle åka någonstans o bettan gick egentligen bara i 30, men denna dagen hände det något med bettan. HON KÖRDE I FRÅN ALLA TRIMMADE MOPPAR!
Just nu sitter jag här och ler skrattar som fan, för jag har nog aldrig haft så här roligt som jag o dani hade under en sommar. Hel galen verkligen!

Idag är jag o daniella bästa vänner vi "återförenades" för över ett årsen haha! och vet inte vem jag ska tacka det för!

Nu ska jag berätta lite om dani.
Daniella är en tjej som jobbar och sliter varje dag.Nu har hon bara några dagar kvar sen ska hon vila och det behöver hon verkligen.
Dani är en tjej med gott humör och älskar att skratta.Hon är bra på att stänga in sig när allt inte är som det ska.Men när hon sedan rammlar ut ur den bubblan så släpper allt och det är jag glad för, annars hade hon varit sprängd i huvudet nu.Annars tycker jag daniellas liv rullar på helt jävla galet bra! Hon är en tjej som vill resa och se världen.Göra mycket med sitt liv, ja de vill hon verkligen!
Jag tror om tjugo år ser vi dani högt uppsatt någonstans kanske på ett högt företag i göteborg?
Hon är också en väldigt bra vän.

Nu måste jag sluta här lite, men jag kommer tillbaka för jaag har så mycket grejor att skriva!
älskar dig daniella du är den absolut starkaste vännen på denna jord.

Puuuhh

Publicerad 2010-10-26 09:59:36 i Allmänt,

Rise and shine. Eller inte ! Det var tungt att vakna i morse eftersom jag inte var hemma förens två inatt.
Jag , Alex och Pettro var med om en ganska sjuk sak igår. Jag återkommer till det. Eller Pettro ska gästblogga här i dagarna (hon tycker jag har tappat det) att blogga asso haha. Hon får berätta om våran skräckfärd istället.

Idag blir det Kurs igen :)





Måndag

Publicerad 2010-10-25 11:31:57 i Allmänt,

Nu har jag bara en vecka kvar på jobbet. Jag känner att paniken börjar ta över eftersom att jag ska vara arbetslös ett tag. Jag kan inte vara det, jag hatar att inte har rutiner. Jag behöver ju vila också eftersom hälsan strider mot stress just nu. Men vad gör man på dagarna ? Sova bort hela dagarna är ett tabu. Oansvarigt om inte annat. Jag får ta tag i vissa saker kanske ? Och så åker jag till värmen en vecka med gänget.. Ähh det här kommer bli bra !


Helgen var ganska lugn . Var på stan en sväng i fredags men jag ska aldrig gå ut en fredag innan löning och när det regnar. Tror det var ca 50 personer på hela avenyn. I lördags tog vi tjejer en roadtripp till ullared , shoppade som vanligt inrednings prylar till min kommande lägenhet ;)

Bella sa även en sak när vi var på väg till ullared som jag inte kunde släppa.

Bella - Hallo jag kom att tänka på en sak

Vi - Aha vad är det då?

Bella - Min Farmor heter Ulla och bor i Ullared

Jag höll på att köra av vägen eftersom att jag skratta så mycket att jag börja grina.
Bella har en känsla för humor haha. På vägen hem kom jag att tänka på det igen och skratta lika mycket då också.


Trötta miffon på ullared

Torsdag

Publicerad 2010-10-21 11:47:33 i Allmänt,

Jävligt skum grej som hände nyss. Jag satt och knappade lite på datorn och helt plötsligt blev det kolsvart i hela kontoret. Vi har ju ca 15 fönster som lyser upp hela kontoret så vi brukar aldrig ha lamporna tända. Men ialla fall så kollar jag ut och ser ett svart stort moln och där efter kommer all snö !!! Vaihelvete hände där? Snö ?? Aja sjukt konstigt land vi lever i !


Jag tror jag har lyckats , eller a en bit på vägen. Trillar man dit igen ? Det hoppas jag inte ! Framtiden avgör sitt !


Efter regn kommer solsken!

Publicerad 2010-10-17 11:18:55 i Allmänt,

Även om man inte tror det så är det bevisat på många sätt att det faktiskt gör det !. När man sitter så hårt i skiten och allt är en mardrömm tror man verkligen inte att det kommer bli bra igen. Men det blir det ju oftast. Eller a ska kanske inte prata för alla men jag kan säga som såhär jag ångrar INGENTING i mitt liv och då menar jag verkligen ingenting. För dom misstag jag gjort har jag lärt mig av och jag är bara en erfaren rikare. Det gör att man växer som person och att man lär sig hur man ska stå med på fötterna på jorden.

Har märkt att många av mina vänner blivit mognare om man säger så. Alla börjar ta sitt ansvar och slutar "snacka skit" eller baktala någon. Nu är det rätt fram med språket och det tar vi som "bra kritik" om man säger så. Ingen är perfekt men ibland gör man dumma tabbar man inte märker av själv. Då finns det som speciella vännerna som säger till vad som är fel. Och det bästa du kan göra då är att ändra på det du gjort fel :). Nu syftar jag inte på mina närmaste vänner utan bra vänner bara. Och oftast är det är skitsnack dyker upp när man antar saker.. Bättre att se till att  man dubbel kolla med sin vän så man inte uppfattar fel ;)

                                
Jag är lycklig , jag har ialla fall dom bästa i mitt liv !

Fredagsmys

Publicerad 2010-10-16 09:33:42 i Allmänt,

Det var inte mycket som blev gjort igår. Jag låg på soffan hela kvällen.
Lilla tiffany låg och sov på min bröst och det kändes underbart att bara ta det lugnt.

Just nu sitter jag på jobbet , rätt skönt att vara själv. Lyssnar på musik , och fixar alla papper i lugn och  ro.
Idag ska jag fixa min iphone och data. Sedan bär det av till läkaren IGEN.



Det blev fruktsallad och Idol

Jag är trött och det är tiff med !



4 +

Publicerad 2010-10-16 00:01:25 i Allmänt,

Jag ligger i sängen och fryser. Det är ju SVIN kallt ute.
Jag får väl trösta mig med att jag faktiskt åker till värmen igen om 4 veckor.


Mysigt med höst/vinter men ifall jag fick välja så vill ja ha sol och värme året runt.

Hair

Publicerad 2010-10-14 11:14:00 i Allmänt,

Tack Frida du är en ängel som fixade mitt hår.. Som sagt gjorde jag ej något drastiskt men jag är super nöjd..
Tog en bild kanske inte ser så bra ..


DIVA

Publicerad 2010-10-13 11:13:38 i Allmänt,

hmm undra vad jag har gjort denna morgon !! Jo shoppat IGEN, fan jag kan inte sluta ! Behöver jag söka vård för detta missbruk ? Ska jag vara helt ärlig shoppar jag nästan varje dag det är ju så enkelt att bara klicka hem sakerna. Men jag börjar bli lite rädd för mig nu när jag klicka hem ett par vita convers. Jag har ju tre vita convers hemma ???? . Men jag tänker att man aldrig kan ha för många men jag får nog sluta tänka så.. Har även köpt hem jätte fina kavajer för mitt nykommande projekt ;). Nu fattas bara svarta läsglasögon och manikyr !!! Jag har aldrig vart en girl i girl om man säger så ! am the pojk flicka som sagt men nu blir det ändring på det.

Förändring det lär ni märka snart...

Publicerad 2010-10-12 11:49:10 i Allmänt,

Det är alltid lika kul att börja om från noll. Jag har shoppat MASSA nya kläder. Ska även till frisören för att göra något drastiskt men vad ? Får fundera ett tag till innan jag gör något jag lär ångra !!


Video

Publicerad 2010-10-12 09:35:56 i Allmänt,

Tack Emelie som lärde mig hur man lägger upp låtar :D.
Ska vi se om jag får det att funka ...

Vila

Publicerad 2010-10-11 23:06:57 i Allmänt,

Jaha nu va det slut med festandet på ett tag. Farboro doktorn sa att jag ej fick STRESSA eller DRICKA på ett bra tag. Och jag fick absolut inte dricka smirnoff (tyskjävlaskit) så nästa gång jag ska dricka skulle jag komma till han så bjuder han på "riktig" sprit haha. Nu blir det höstpromenader , kolla på idol på fredagarna , jag ska bli en riktig tant med andra ord. Men va gör man inte för att hälsan?


Och som tur är har jag världens bästa familj och vänner som jag ska mysa med ...


Time to rest och bara njuta av lugn musik i sängen :)


Mina favoriter.
Alice
http://www.youtube.com/watch?v=T4OK1xrzq88 

Olle
http://www.youtube.com/watch?v=jKNvAtGS0iw
 Geir
http://www.youtube.com/watch?v=UUhqpdN-lxc&feature=related


Free fallin

Publicerad 2010-10-11 11:40:21 i Allmänt,

Jätte irriterande att jag inte vet hur man lägger upp youtubeklipp. Jag kanske behöver gå i en kurs där man lär sig att blogga . Haha nej inte så seriös men jag lägger upp länken på en otroligt fin låt jag aldrig kommer tröttna på !

Den gör mig stark :)
http://www.youtube.com/watch?v=m9CPwuWteHA

Freeeedag

Publicerad 2010-10-08 17:20:10 i Allmänt,

Sitter på jobbet är snart på väg att gå hem, jag gillar inte att sluta såhär sent på fredagar det innebär bara stress !
Ska bort till kållered för att hämta ut min mini xperia på elgiganten.Tack Glorija för besväret :)




Stress innebär dåligt humör men idag är jag glad ...

Fiesta !!

Publicerad 2010-10-08 10:55:22 i Allmänt,

Idag blir det utgång med tjejerna. Det blir middag och utgång i morgon med!
Jag går all in i dag :)



Efter jobbet sticker jag till elgiganten och köper en ny telefon. Svårt vilken jag ska välja.

Trött !!!!!!!

Publicerad 2010-10-07 10:00:30 i Allmänt,

Ärligt talat tycker att folk får ge sig. Jag är så trött på all tjafs,bråk och personangrepp. Jag startade min blogg för ungefär ett år sedan och det gjorde jag för att det skulle vara en kul grej. Att skriva om det gör och det jag brinner för. Jag startade denna blogg mest för att jag skulle kunna titta tillbaka och se vad jag tidigare gjort och inte gjort.

Jag förstår mig inte på dessa tjejer som lever på att trycka ner och såra varandra genom att skriva hatiska blogginlägg. Fine ni kanske får mer läsare men det gör inte er till bättre människor. Vi skyller på att det bara är psykopater och idioter som är ute och gör våld, MEN DETTA FÖDER UPP VÅLD! Genom att provocera och att vara elak mot varandra !!. Förstår inte heller att man inte bara kan acceptera och sköta sitt.

Jag förstår att det finns mobbning och sådant överallt och det kommer alltid att finnas där med. Men snälla vuxna människor sluta klaga på att det är våld och skit överallt för att det är också upp till er att göra ett bättre Sverige !!!!!!!



                                                                        //DANIELLA

Klantarsle

Publicerad 2010-10-05 14:49:17 i Allmänt,

Vet inte om jag börjar bli sjuk :( Jag mår inte alls bra . Jag vill hem och lägga mig i min säng och det va längesedan jag var såhär trött i kroppen. Delvis beror det på att jag fortfarande går på starka mediciner som jag har för foten. Man blir trött och dåsig men inte såhär jäkla trött.

Gjorde bort mig i går utanför jobbet också. Jag hade precis tagit en tablett mot smärtan jag var trött och grinig efter jobbet. Jag låste alla dörrar och sedan låste jag även grinden på utsidan. Jag går ungefär en meter sedan gör jag en piruett rakt upp i luften. Jag hade mina händer i väskan men snabbt drog jag ut dom ur väskan och jag gjorde allt för att dämpa fallet med händerna. Jag skrapar upp handflatan och fingararna, väskan flyger all världens fart och jag är full med grus. Hahaha jag är klantigast i världen men helvete va det bränns i händerna. Reaktionsförmågan var ju inte den snabbaste heller men tur i oturen har jag mitt ansikte i välbehåll.

En till klantig sak hände mig alldeles nyss igen . Detta är inte första gången detta händer.
Jag öppnade iallafall fönstret på kontoret eftersom det är ganska varmt när solen står på. Men jag lär mig aldrig att jag har alla papper precis vid fönsterrutan så jag ser alla mina papper flyga runt utanför. Alla fick sig ett gott skratt, men att jag inte lärde mig av första gången ? Buuuhh jag blir så trött på mig själv ibland.

Anyway idag får jag palla min röv till språkkursen i vilket fall som helst....

Mina stjärnor

Publicerad 2010-10-05 10:07:23 i Allmänt,


Jag har världens bästa vänner.
 Isabell och jag har känt varandra sedan vi var fyra och sedan dess har vi vart oskiljbara. Aldrig har vi lämnat varandra i sticket och aldrig har vi vart osams. 15års vänskap säger nog allt. Och jag vet att vi kommer förbli gamla ihop.

Maria träffade jag nyår 2004 och idag kan jag säga att det var den bästa dagen i mitt liv. Eftersom det var då våran vänskap började. Maria är min andra halva och det kommer hon också vara livet ut. 
 
Dom här två vackra tjejerna har aldrig svikit mig på något sätt. Dom har alltid stöttat och aldrig vart dömande.
Ni kan nog aldrig förstå hur otroligt lycklig och glad jag är att jag har er i mitt liv.


Jag kan verkligen vara lycklig eftersom jag har så fina vänner vid min sida.

Elin Krantz

Publicerad 2010-10-04 11:52:22 i Allmänt,

Ilördags kom ungefär 2000 personer till fackeltåget i Biskop.
Dom var där för att kämpa mot våldet och att hedra Elin.
Blev verkligen rörd av att så många människor dök upp och jag tror att folk börja fatta allvaret i det hela.
Jag tänker på Elins anhöriga som går igenom det värsta någon kan gå igenom just nu.
Jag minns även denna plats från en annan hemsk händelse som hände i april. Som tur var hade dom båda ängla vakt och klara sig utan några allvarliga skador. Jag hoppas ialla fall att dom spärrar in alla idioter på livstid.

För ungefär ett halvårsen hade jag kontakt med GT. Jag var på dom minst en gång iveckan. Vårvindens fritidsgård skulle dra ner på timmarna och dra ner många timmar på peronalen. Det innebär att vårvinden inte kan ha öppet lika ofta som innan. Jag tycker det är fruktansvärt dåligt av staten. Allt för att tjäna pengar och skita i biskopsgårdens befolking. Förstår inte dom att det är en trygghet.Det finns även otroligt underbara fritidsledare dom jobbar där. Dom är förebilder för alla undomar och finns där hela tiden om det är något. Dom lär också känna dig för den du är och märker även om det är något som är fel. Ungdomarna borde få ha den här tryggheten överallt. Stäng fan inte ner alla fritidsgårdar , för att det kan även rädda liv. På vårinden finns det alltid något att göra, där finns det alltid någon att prata med.  Jag hoppas och ber att politikerna har fått sig en tankeställare och gör något drastiskt.





Vila i frid Elin krantz


Om ni tittar noga på bilden ser ni runda prickar som är på himlen och små prickar lite överallt det sägs att när sådana sken dyker upp på foto är det såkallad (spöken) Dom vita prickarna kallas orber, det sägs att det är andar som förflyttar sig.


Bebis

Publicerad 2010-10-02 14:35:52 i Allmänt,

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag var barnvakt åt världens goaste unge :) Hitta lite bilder jag lägger upp.
Jag och Lucas lekte hela kvällen. Gud va jag var svettig och jag var nog tröttare än han efter. Sedan somna han gott mellan Moster Alice och mig.


Semester

Publicerad 2010-10-01 10:00:28 i Allmänt,

Idag bokar vi resan :) Det bär av till Hurgada den 12 nov.
Tänkte vara lite elak och läska er med fina bilder från vårat hotell.



Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela