danaisdana

Tisdag

Publicerad 2009-12-29 11:40:05 i Allmänt,

Ush har verkligen vart skit kass på att uppdatera i bloggen men under julen har jag bara spenderat min tid med familj , vänner och älskling. Och självklart har jag vart inne istan och unnat mig massa fint.  Köpte den nya Mascaran som vibrerar (mascara maybelline pulse perfection) har inte testat den än men har hört att den är grymt bra.

Har lite panik nu när nyår snart är här (vadihelveteskamangöra?). Har inte fixat någonting och det fanns ju ingen fin klänning inne istan heller. Nyår är något som jag tycker är otroligt överskattat men självklart vill man ju inte se ut som en bonnlurk heller. Som tur är har jag min personliga assistent som kommer göra en dunder snygg sminkning på mig. Så nu gäller det bara att hitta en klänning så är jag på banan igen.  Får leta en sista gång i morgon :)

Idag ska jag ialla fall med min kusin för att äta grekisk mat. Hans kompis äger restaurangen och min Mommis jobbar där. Kommer nog sitta där en stund sedan vidare hem till min älskling :)

Ciaaaoooo

Tisdag

Publicerad 2009-12-22 11:07:17 i Allmänt,

Har inte så mycket att säga men idag blir det att inhandla dom sista julklapparna , sola , fixa nyårsklänning mm. Lägger upp bilder i morgon. Ciao

Helgen

Publicerad 2009-12-18 11:51:59 i Allmänt,

Idag ska jag hem till Bea och fixa naglarna eftersom det inte blev av sist. Måste bara hem och byta däck på min lilla pärla (bättre sent än aldrig). Svin kallt är det ute och jag åker slalom ute på vägarna.  Efter jag vart hos Bea ska jag träffa min bästaste Mommis hoppas jag. Har vart utan henne en hel dag (PANIK). Efter allt jobb stress och ompyssel ska jag hem till min tjockis. Jag ska sitta som ett plåster på han hela kvällen. En slapp fredag ilove it.

Lördagen ska vi ha julbord med jobbet. Det är en överassking vad vi ska göra men jag vet redan var det är för något men kan inte skriva det i bloggen. . Vi ska mötas i centralen vid fyra för att dricka något innan vi promenerar ner till läppsiftet. Där kommer vi stanna och kommer nog tillbaka vid 12tiden. Möter nog upp alla tjejerna istan för att dansa loss lite.

Söndagen är inte lika rolig men kommer säker vara bakfull och förjävlig. Ska tillbaka till sahlgrenska med. Där blir det några timmar som går till spillo. Men annars består dagen bara av mys med min kärlek.

Hoppas ni alla får en underbar helg . Ciao

Ph på hemmaplan

Publicerad 2009-12-18 00:29:03 i Allmänt,

Dagens sms. Jag ligger i min säng och försöker sova så får jag plötsligt ett sms från min älskade vän Petronella.


Pettro: Jag tror du var en bonde i ditt förra liv !
 
Jag fatta ingenting men svarade iallafall.¨

Jag: Varför detta då?

Pettro: Jag ser det framför mig! Blå hängslenbyxor och en liten gitarr. Ocj joddlar i skogen och typ nynnar på låtar hela tiden!

Jag: Jag tror du var kon i mitt stall !

Pettro: hahah FUCK you haha

Eftersom att Pettro har en tendens att klaga blev mitt sista sms.

Jag: Jag hör dig knorra hela tiden när jag öppnar dörren till stallet. Där står du butter hela dagarna och grymtar och muar på alla som går förbi hahha

Fick mig ialla fall ett gott skratt innan jag somna.

La familia

Publicerad 2009-12-17 10:50:50 i Allmänt,

Igår när jag kom hem var det tända ljus i hela huset. Det stod jättefina blommor på bordet (från pappa till mamma) . Kommer in i köket där står mamma och pappa och fixar maten. Hela familjen satte sig ner för att äta allt gott som stod på bordet. Efter prat om allt möjligt slutade det med att vi satt och prata om Johan falk filmerna i ungefär en halvtimma haha. Det var som vi prata om några vi kände och helt insatt i deras liv. Grymma filmer iallafall men det är många man måste uppfölja :).





Stress

Publicerad 2009-12-15 09:31:09 i Allmänt,

Har jobbat hela helgen så har inte hunnit skriva här. Har inte tid att skriva så mycket idag heller. Men idag får jag äntligen svar på mina tankar och jag hoppas att det är posetivt , jag kommer ialla fall vara lyckligast i världen :).

Idag ska jag hem till bea och fixa mina naglar :) Ciao Ciao

Torsdag

Publicerad 2009-12-10 10:55:27 i Allmänt,

Jag hade så konstiga drömmar inatt. När jag vakna viste jag inte om det hade hänt eller inte men gud vad glad jag blev när jag insåg att det bara va en dröm. Somna jätte tidigt igår så har sovit i många timmar och då sover jag hårdare och drömmer mer. Jag behöver max 6tim om jag sover mer blir jag bara ännu tröttare.

Men idag kan jag inte ligga hemma och sega för idag ska jag och min bror städa hela huset och laga mat. Han har verkligen vart en ängel dom här dagarna och har inte tjafsat en ända gång. Mamma och pappa var oroliga att vi skulle slå ihjäl varandra haha men min lillebror har mognat ganska mycket och inser att han inte kan vara kaxig och uppkäftig längre. Men nu vill vi inte vara ensamma längre och längtar så mycket tills i morgon


Ciiiiiiiiiiiaaaaaaaooo

Kärlek

Publicerad 2009-12-09 22:18:04 i Allmänt,

Ligger i soffan och börjar bli jävligt trött , det kliar i ögonen men orkar inte ens resa på mig för att gå till badrummet och tvätta bort sminket.  Ensamt är det här hemma också jag vill att mina päron ska komma hem. Mina föräldrar är inte bara mina föräldrar utan vi är bästa vänner. Kommer bli jobbigt att flytta ifrån dom. Men dom får räkna med att dom kommer ha sin dotter på besök ganska ofta :D




Jag säger alltid att pappa är mammas andra halva och att mammas är pappas andra halva. Dom kompleterar varandra fruktansvärt bra. Och den 16dec har dom vart lyckligt gifta i 20år. Mamma var 16 år när hon träffa pappa och han var 18år. Nu är dom i egypten och hoppas dom har den bästa resan någonsin . Detta kallar jag äkta kärlek 

Onsdag

Publicerad 2009-12-09 17:28:26 i Allmänt,

Bläää har vart på sjukhuset idag igen jag orkar verkligen inte med alla jävla läkare mer ! Men måste man så måste man. Diskutera min operation fram och tillbaka men vet inte än om jag ska gå igenom den efter som det är en jobbig operation men samtidigt orkar jag inte med smärtan. Har en underbar familj som hjälper och stöttar iallafall. Efter jobbiga besked hos läkaren åkte jag till jobbet nere och sur. Men blev genast glad för då hade min chef lämnat lite gott på mitt bord. En sån liten sak kan göra hela dagen bättre :).

Tisdag

Publicerad 2009-12-08 20:40:04 i Allmänt,

Har precis gottat ner mig i soffan med täcke och massor av kuddar. På vägen in till vardagsrummet passera jag köket ,det är kärlek i det rummet :). Var sugen på allt, så viste inte vilket skåp jag skulle börja med. Har ju en del choklad efter stjärnvinsten på lisseberg. Men jag var inte sugen på det heller . Efter att gått i alla skåp ungefär 10ggr blev det - Oliver, nachochips och daim :D. Det som fattas är min tjockis så klart men ikväll nöjer jag mig med alla bra program som kommer . Ciaao

Tankar

Publicerad 2009-12-08 09:58:13 i Allmänt,

Nu sitter jag här på jobbet och dricker kaffe. Jag har verkligen inget att göra och jag är så trött på att sitta och kolla på internet hela tiden. Men efter lunch lär allt rulla igång igen.

Idag känner jag mig splittrad eller lättare sagt att jag har ungefär tusen tankar i mitt huvud. Jag vill verkligen men det är inte jag som bestämmer. Undra hur allt blir i så fall ? . Det åter står att se det med. Ush hatar att ha massa tankar men inga svar. Men om några dagar har jag svar på mina tankar förhoppningsvis.

Fick sms av min älskade pappa nyss. Han och mamma är i egypten och gottar sig. Där nere är det ganska varmt (som en svensk sommar) tänk att få komma i från Sverige lite för att njuta av friheten och slippa allt gnabb här hemma. Jag skulle också kunna tänka mig att åka. Men jag vill helst till montenegro igen så jag få hålla mig hemma ett tag till. Skulle gärna vilja ha mer tips man kan åka ? Helst där det inte är så mycket turister. Nu måste jag sitta med tråkiga fakturor . Ciao

Helgen

Publicerad 2009-12-07 10:30:14 i Allmänt,

Isöndags döptes lilla Desandro <3



Lördagen var det julmys på lisseberg med tjejerna




Och i fredags var det Idol :)



Helgen blev lite baklänges men ni fattar ialla fall hur min helg sett ut :)

JUL

Publicerad 2009-12-04 11:51:52 i Allmänt,

Igår hade jag, Isabell och Maria julmys. Vi skulle baka peppakakor och lussebullar men det sluta med att vi åt upp pepparkaksdegen och vi glömde sockret i lussebullarna så istället blev det lussemackor. Vi delade dom på mitten och la smör. Smakade precis som nybakat bröd. Väligt lyckat må jag säga men jag bryr mig inte om lussebullarna utan hade en underbar stund med dom som står mig närmst i hjärtat, när jag är med dom släpper jag allt runt omkring för att bara ägna min tid för mina vänner och att alla ska ha det bra :). Pappa satte på jumusiken och fixade granen så nu hänger det polkagrisar och massor av fint i granen, det ända som fattas nu är snö. Jag önskar verkligen att vi får en vit jul iår.


Har äntligen fått tillbaka mitt såkallat julhumör. Jag är ingen grinchen längre :D

Pappa

Publicerad 2009-12-02 13:11:14 i Allmänt,

Ibland så älskar jag min pappa extra mycket. Han är den som aldrig gör något fel eller klantar till det. (Enligt han då). Så därför blir det alltid extra roligt när han har gjort bort sig lite. Måste bara berätta lite hur min pappa är så man kan förstå det roliga. Min pappa är ungefär 2meter lång , blonthår , skäggig och stor som en jätte. Pappa är  den hårda typen som har lite svårt för att visa känslor och han kan aldrig erkänna sina fel. Anyway ska berätta va just min kära far gjorde här om dagen. Han brukar alltid ha sina arbetskläder i badrummet så när han vaknar  tar han på sig sina kläder som vanligt. Men denna morgon hitta inte han sin tröja. Så han tog en tröja som låg bland det nytvättade. Inget mer med det så han gick till jobbet som vanligt men han tyckte att alla på jobbet kollade konstig på han men dom sa inget till han. Men när han kommer hem så titta mamma på han och började skratta. Uffe vad är det du har fått på dig ? Han kollade ner på sin tröja och började as garva han med. Jo han hade fått på sig ett nattlinné med en stornalle björn där det stod sleep tight HAHAHAHA.  De nattlinnet brukar jag sova i och går ner till knäna på mig hahaha. Han skämmdes lite men han tyckte mest det va en rolig grej men som vi skratta den dagen :D Min pappa är den bästa i hela världen <3



Tisdag

Publicerad 2009-12-01 09:53:52 i Allmänt,

Jag vet inte vart jag ska börja men kan säga såhär att helgen va helt underbar. Jag är kär som aldrig förr. Träffade massa gamla vänner på stan och dom har inte heller sett mig så lycklig någonsin. Men jag känner att allt börjar ta sig till slut och att jag kan lita på min magkänsla att detta blir bra.

 Lördagen var vi alla tjejer helt slut så det blev mys på hög nivå med hela tre pizzor. Söndags låg jag bara hemma och mådde dåligt men orkade inte åka upp till akuten, men på måndagen blev det bara värre så efter 5tim på kvinnokliniken fick jag komma in till en läkare. Som tur va fick jag gå före alla andra annars hade jag nog fått sitta 8tim. Fick ialla fall starkare tabletter  åkte sedan hem trött och grinig. Sov iallafall gott i natt och den mesta värken har släppt, så nu är jag pigg och glad på jobbet igen. Nu ska jag städa kontoret sedan iväg på lunch. Ciao

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela