danaisdana

Ljubavi

Publicerad 2009-11-26 11:51:16 i Allmänt,

Är sjukt taggad till helgen och kan inte förstå att det redan är fredag i morgon :D. Min finaste älskling kommer i morgon och guuuud va jag har saknat min tjockis kommer pussa ihjäl hans goa kinder. Men ska nog träffa han senare på kvällen, för först är det krök hemma hos Bella i hennes bar. Sedan in till stan för att möta upp alla andra. Jag är ialla fall beredd på att släppa loss helt och dansa som aldrig förr . Jag vet att mina busungar är lika taggade som jag. Outfiten är redan klar , håret är fixat så idag ska jag bara hem och fixa ögonbryn och naglarna.

Måste till bilverkstaden med min lilla pärla hon vill inte starta ibland jätte irriterande när man har bråttom tex till jobbet osv. Hoppas dom fixar henne snabbt bara :) Får ha pappas bil än så länge.


Idag ska jag bara vara hemma. Mamma ska göra grekisk mat sedan hjälper hon mig att betala alla räkningar. Som avslappning efter dagens arbete ska vi bada i badtunnan. Sedan fixa det sista in för helgen :) Skriver här igen på måndag och berättar hur helgen sett ut. ciao




Déjá vu

Publicerad 2009-11-25 11:20:01 i Allmänt,

Igår var den konstigaste dagen på länge, det kändes som att jag redan hade upplevt den dagen innan. Allt alla sa och gjorde hade jag redan vart med om , jag har haft déjá vu känslan men bara i några sekunder. När jag satt i telefonen och prata med en kund så kunde jag nästan veta vad han skulle säga. Blev rädd för mig själv men min hjärna spelade nog bara ett spratt .




Tisdag

Publicerad 2009-11-24 11:15:59 i Allmänt,

Kom till jobbet nyss, har varit hos frissan och klippt av en bit av mitt hår (det behövdes verkligen) och äntligen kan jag känna mig som en människa och bulltoffsen har jag tagit farväl av. Klippte lugg också är inte van vid det så hoppas att jag känner mig tryggare om ett tag. Men skönt med en förändring för en gång skull :). Idag blir det mys med Bella och Mommo vi har en del att planera. Ciao


Ser inte så mycket nu men hann inte ta några mer bilder.

Måndag

Publicerad 2009-11-23 17:43:31 i Allmänt,

Sorry har vart usel på att uppdatera men just nu har jag lagt ner hjärta och själ i mitt underabara jobb. Nya överasskningar varje dag mer löneförhöjningar och ett underbart tidsfördiv i sitt liv. Jaahopp hoppas detta fortsätter i rätt spår nu-! . Ska till frissan i morgon , tänkte göra något anorlunda för en gång skull  , självklart kommer jag ladda upp bilder  :). Har fått massa erbjudande på lägenheter också så på onsdag vet jag mer om jag tackar ja till den finaste lägenheten eller inte , mer om det på onsdag . Ikväll ska jag träffa mina två älsklingar BochM :D .. CIAO

Helgen

Publicerad 2009-11-16 11:46:02 i Allmänt,

I fredags var jag bara hemma för att mysa med familjen , var ju fortfarande lite febrig. Så det var skönt att krypa ner i sin säng vid elva tiden.

Lördagen åkte jag till jobbet i några timmar. Kom hem vid elva tiden så hade all tid i världen för att fixa mig. Senare på kvällen hade vi avskedsfest för Jonna som åker till sri lanka i ett halv år.  Kommer sakna henne jäätte mycket (jag hoppas på tidigare hemgång) . Hade ialla fall den bästa kvällen på länge , jag låter bilderna tala för sig själv .




Lördag

Publicerad 2009-11-14 12:41:41 i Allmänt,

Sitter och kollar igenom alla mina bilder på datan och kan inte förstå hur tiden kan gå så jäkla fort. Man förändras ju bara på några månader. Kul att se hur man förändras och jag undrar hur man kommer se ut när man blir äldre. Men just nu vill jag bara att tiden ska stå stilla , denna tid i mitt liv kommer förmodligen vara den bästa.


Tror detta var sonmmaren 2007



Här fyllde jag 16år



kommer inte ihåg när detta var tror det va 2005. Mommo och bella ser ut som tvillingar


Fredag

Publicerad 2009-11-13 11:31:19 i Allmänt,

Var ganska pigg igår efter jobbet hade städat och donat hela dagen. Men trots all stress och städandet så var jag i allafall på humör. Åkte och hämta Mommis och Marko i majorna sedan vidare för att hämta min Pica i länsman. Vi drog till Bk och åt efter det en tripp upp till ramberget för att träffa Jonna och Challe. Satt och prata en stund men sedan begav vi oss hem för alla va trötta.

 På kvällen sitter jag med familjen och kollar på comedy fight club och allt var som vanligt och ganska pigg var jag fortfarande. MEN när jag la mig i sängen börja allt gunga och en otrolig magsmärta fick jag (va i helvete händer nu?). Börja frysa som bara den och la på mig tre täcken. Där under ligger jag i fosterställning och fyser och svettas samtidigt och allt gungar, har aldrig vart med om något liknande. Blev så rädd att jag ringde min lillebror så han fick komma ner och lägga sig bredvid mig . Tårarna bara forsar och jag känner att jag inte längre nästan är vid medvetandet. Min lillebror klia mig på ryggen som han alltid  bruka göra när vi var små och efter en stund kände jag mig lugn. När jag var på akuten för att ta den jävla sprutan sa hon att man kunde få lite feber , LITE ? uuush hade jag vetat det hade jag nog aldrig tagit den. Min lillebror kunde ialla fall lugna mig. Han sa till mig att jag skulle säga till när jag hade somnat (så sa han alltid när han var liten med) efter en stund blev jag jätte trött och somna till min lillebrors sussande.

Imorse när jag vaknade mådde jag bra. Ingen feber men snurrig. Hoppas detta går över snart!

Torsdag

Publicerad 2009-11-12 12:56:40 i Allmänt,

Idag var jag uppe vid sju, väckte min hysteriska mamma som hatar att gå upp så tidigt men hon var tvungen att åka med mig att kolla på lägenheten i kungälv. Lägenheterna var helt nybyggda och ligger mitt i centrum men fy fan va fult. Den ny moderna stilen spyr jag på , Oranga balkonger hade dom fick panik så det var inget för mig. Vill ha en mysig läghenhet. Kollade också på trean vid eketrä. Den hade tegelvägg mellan kök och vardagsrum en trappa ner var det två rum med öppenspis till och med en stor veranda och  trädgård. Ska prata med min honey först för inflyttningen är 1dec och det är ju mer par som kollat på den.

Var ialla fall på backaplan och vaccinera mig idag så nu biter inte influensan på mig :D


 




Tankarna

Publicerad 2009-11-11 16:45:54 i Allmänt,

Undrar över hur länge smärtan kommer vara kvar ? Hur länge ska man gå och grubbla på det. Man försöker vara stark och se glad ut men det funkar inte alltid att gömma allt inom sig. Önska jag kunde förklara , jag vill bara skrika hur orättvis allt igentligen är. Men få väl se det som ( Det som inte dödar dig gör dig bara starkare). Är otroligt glad över dom vänner och familj jag har runt omkring mig och min älskling som stöttar mig till 100. Allt annat i mitt liv är underbart men detta tog en bit av mig. Jag har lärt mig att jag aldrig ska ta något för givet för det kan försvinna lika snabbt. Hoppas att alla tar vara på sitt liv . Lev inte för någon annan för det är ditt liv och du ska dö din egna död.

Onsdag

Publicerad 2009-11-11 11:22:09 i Allmänt,

Jag hade det på känn att jag skulle få visning på lägenhet. Igår ringde en tjej från boplats som hade en visning på en lägenhet i kungälv. Vet inte om det är just den lägenheten jag söker men kanske åker på visningen än då. Men så läste jag min kommentarer på min blogg som tur var för där hade en Kompis till min moster skrivit att hon hade en lägenhet hon behöver bli av med snabbt. Ringde upp henne och hon ska ha en visning på den idag halv nio eftersom det är många som ringt på den . Gick in på blocket och hitta anonsen ser väldigt lovande ut :D

En mysig trea uthyres från 1 december.
Öppenspis, mordernt kök med spisö.Diskmaskin.
Frächt badrum.
8800 kronor i månaden och då ingår allt.
El,vatten,värme,tv, bredband, sopphämtning & p-plats.
Passar sig bäst för ett par utan barn. 105 m²

En trea blir ju väldigt stort men ett gästrum kan man ju alltid ha. Men först måste jag kolla på den och höra vad min man säger :)

Tisdag

Publicerad 2009-11-10 09:34:56 i Allmänt,

Nu skriver jag igen. Har verkligen inte haft någon lust att skriva på min blogg. Sur och förjävlig har jag vart men nu är den roliga veckan över som tur är. Slutade klockan fyra igår så hade lite tid över att göra annat som jag inte hinner i vanliga fall. Men först var det sushi med Mommis. Åkte sedan vidare till IKEA och jag blev helt galen i allt där så fick i alla fall köpt tre propp fulla påsar med inredning och köksprylar. Nu är bara frågan vart jag ska ställa allt för nu har jag tusen grejer i mitt rum som jag ska ha när jag flyttar . Men jag känner att det är en lägenhet på gång :).  Var helt slut efter en timma på ikea så vi åkte hem och myste i Pettros säng. Efter en stund blev vi alla sugna på godis , åkte ner till ica maxi . Efter ett konstigt beskéd där nere så blev vi alla tankspridda.

Mer blir det men i morgon...



 

 

 

Tisdag

Publicerad 2009-11-03 13:00:04 i Allmänt,

Jag sitter på boplats och letar efter en lägenhet till mig och älskling. Men det finns ju inga bra :(. Sökte ialla fall på lägenheter som inte ens är klar byggda än men bättre att vara i tid :). Har redan vart och kollat på lägenheter men dom ligger mitt i gröten så nu kollar jag en bit ifrån , hoppas att det dyker upp något bra snart. Tänkte åka till ikea för att shoppa till hemmet , har redan fixat ett matbord och ett Köksskåp i mörkt trä. Har säng ett annat skåp i mörkt trä också , så nu är vi en bit på vägen iallafall. Vill verkligen flytta NU men men måste vänta på något bra innan jag gör något förhastat och älskling måste ju se hur vi ska bo med :)


Helgen

Publicerad 2009-11-02 10:30:20 i Allmänt,

Helgen var det bästa på väldigt länge. I fredags åkte vi alla tjejer hem till Isa hon hade gjort jättegod mat och bakat äpplepaj. Kollade på idol en stund men vi spenaderade den mesta tiden till att prata :).. PÅ kvällen lämnade jag av resten av tjejerna , Karro och jag åkte hem till Karro. Där slutade kvällen att vi sitter och störtlipar , vi kollade på a walk to remeber ush så hemskt somna ialla fall gott i Karros säng.

Lördagen bestod av stress, smink, sprit och tjejerna. Maria fyllde 20år och vi alla va där för att fira henne. Hände väldigt mycket under den kvällen och kul hade vi vill jag lova. Kvällen slutade hos jonna och där var jag nära på dö, av skrattattack då. Kommer aldrig kunna beskriva med ord va jag upplevde denna kväll men som tur är har jag spelat in allt :). 
 
Söndags åkte jag hälsade på min älskling , var ganska irriterad men han vet exakt hur han ska få mig på bättre humör igen <3 . Åkte sedan hem för att hämta Mommis och Hennes mamma. Åkte till linné för att äta grekisk mat. Blev så mätt och var så trött efter helgen så åkte hem och somna som en stock. :)


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela