danaisdana

weekend

Publicerad 2011-05-29 21:59:00 i Allmänt,

Vilken helg säger jag bara. Kan ju säga att min helg bestod av Stundent, Vasa , Hummer , Peacock , Sova , Sushi, Queens ,Creol. hemma 8:00 sovit till 18:00 söndag. Säkert glömt en hel del men fyfan va bra det har varit. Vi stötte även på Göteborgs skönaste taxi chaufför som körde runt hela stan igår med oss och stannade lite här och där stod med alla tjejer för att tjöta och röka cigg. Nu är jag i koma tillstånd men det var så jävla värt de.  Har även träningsverk eftersom vi dansa konstant. Nu ska jag snart sova igen , imorgon är det måndag då är man tillbaka till verkligheten.



Nails

Publicerad 2011-05-19 13:42:11 i Allmänt,

Nu har jag gjort naglarna igen min otroligt duktiga vän är äntligen tillbaka från USA. Körde på glitter Gammeldagsrosa. Är inte en sån människa som gillar glitter /färger så mycket men jag är typ kär i mina naglar nu och kommer nog att köra på olika glitter framöver! Så varje måndad kommer jag att lägga upp bilder här i bloggen så ni får lite inspiration. :)
 
Har även börjat intresserat mig otroligt mycket i inredning har ju ej lägenhet än men det stoppar inte från att börja pyssla och trixa. Jag har ju fastnat helt för Wabi sabi , shabby chic och den gamla franska stilen. Detta innebär då att man kan gör olika saker själv och jag har redan startat lite små projekt :) Som sagt bilder kommer upp när det är färdigt ...



Kraften

Publicerad 2011-05-16 15:00:42 i Allmänt,

Äntligen har den kommit. Ja boken som är en följebok efter The secret. Fattar inte hur detta har påverkat mitt liv så posetivt. Jag blir glad och helt sprallig när jag läser igenom sidorna. Alla borde faktiskt ge dessa böker en chans ni kommer inte ångra er vill jag lova !!!!


Tjohooo

Publicerad 2011-05-15 17:44:20 i Allmänt,

Jag tror ingen förstår hur jobbigt det är att ha pollen , fy fan säger jag bara , vissa tror bara att det är bara att man nyser några gånger och sedan är det över. Men NEJ det är mer än så , inte nog med att du knappt får någon luft så blir man trött grining och hängig. Jag kan inte ligga och gotta mig i solen vissa dagar eftersom då klipper grannarna gräset då måste jag fly in stänga alla fönster och oftast blir det att bada eftersom det är det ända som tycks hjälpa ! Jag vill också ligga på en härlig gräsmatta men nehe du, om jag gör det hinner jag väl tjockna ihop innan jag hinner till sahlgenska. Vissa tror även att pollen försvinner men tro mig det håller i idom värsta regnskurarna och ända in på hösten.

Jag blir också ännu mer arg när jag ser gravida röka , Helvete vill ni utsätta era barn för astma och allegier ? Springa till läkaren varenda dag köpa massa mediciner som får dig att må skit FY FAN FÖR ER egoister !!!!!! Nu skyller jag inte bara på att det är rökningen ,för barn kan få det ändå men med rökning ökar du chanserna till att ditt barn just får det. Kolla på unga mödrar och där var det just en tjej som inte KUNDE sluta röka , hon var gravid i 5mån jag blev så arg så jag inte kunde kolla. Så jävla svårt kan det inte vara, specielt inte om du vet var du drar i dina lungor och ditt barns. Jag är rökare och har även vart gravid så fort jag fick reda på det kollade jag inte på en cigarret , det går om man vill !!!!!!!!!


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela