danaisdana

Jupp

Publicerad 2011-04-19 16:56:35 i Allmänt,

Soligt värre och här sitter man och pillar med papper i ett instängt kontor. Va faktiskt ute på altanen och sola en stund förut det va så härligt att jag råka glömma äta frukost. Så är ganska seg nu på jobbet men det är lugnt ändå :) . Mina byxor passar ju fan inte mig nu heller , jag har ju köpt en helt ny gaderob men nu hänger ju mina jeans som bagy jeans, får köpa nya är ändå stolt över att se resultat nu och magen den värker inkl benen det ska det ju göra. Som sagt detta är ju en livstil inte en engångs sak man ska göra för att gå ner ett par månader. Utan det handlar ju om att välja rätt att äta. Jag har slutat med godis (har en fettis dag men då behöver man inte överdriva) jag jobbar ju med frukt och grönsaker så för mig är valen ganska enkla va jag kan äta när jag är sugen på något.
Har en mamma som går på viktväkarna innebär då att alla i familjen äter den maten. Den smakar precis som allt annat, min mamma har jobbat i kök när hon va ung så hon vet va hon gör :). Hela familjen har även ett förbud (jag och mamma som kom på detta haha) Att det skall inte finnas något godis ,cola eller annat fett hemma. I vanliga fall har vi vårat skåp knögat med skit. Och colan den största tjuven i dramat. Nopp drick så jävla mycket vatten du kan SKIT BRA !!! . Detta är inte bara för vikten utan att man mår bra både fyskiskt och psykiskt bättre av att röra på sig och hålla i från fett. Alla kör sina egna race när det gäller dieter men glöm inte att så fort du slarvar och äter skit igen så går du upp lika snappt !  Aja nu ska inte jag predika mer för er utan då får ni vända er till Anna skipper men hon gör tvärtom hon lever inte som hon lär ;)


bläää

Publicerad 2011-04-15 16:51:47 i Allmänt,

Sitter på jobbet och väntar på att timmarna ska gå här på jobbet. Jag slutar om en timma så får väl städa nu det sista. Häromdagen fick jag med mig Maria på cykelfärd det sluta med att vi cykla i fyra timmar efter det hälsa vi på pinvinerna och några andra goda vänner.

Idag är det fredag och det blir ut och dricka vin med tjejerna och vem vet vart vi hamnar sedan..
Tråkig blogg i know ...


Dom stod och pussa varandra och kramades <3 Gullit par




Diet jaaaavist. Stenhårt kör vi nu !!

dude

Publicerad 2011-04-11 15:59:51 i Allmänt,

Yes fyyyy va skönt det är att cykla jag klara det nu på 15min från Backa till Tagene, varm var ja men skönt att få ut sin ilska på något sätt och sedan känna mig lugn. Jag är inte redo för köpa bil än då kommer jag bli latis bättre att åka med pappas eller mammas bil när jag ska långt ush lathet med körkort alltså.

Det blev luckan igår , bestämde i sista sek och kul hade jag med girlsen. Längtar till nästa helg då det är creol fest på stars n bars igen. Jag tycker det inte är bra där, tycker om lokalerna bättre men missa en helg går ju INTE.
Inga stela svenskar som inte kan röra sig där inte . Där är det riktiga vackra kvinnor och män som dansar som gudar och med en otrolig känsla i kroppen. Själv håller jag på att lära mig det är svårare än det ser ut.

Peep

Publicerad 2011-04-10 10:32:04 i Allmänt,

Shit vilket fint vårväder det blev igår. Jag blev alldeles tokig och sprallig i kroppen. Jobbade dock på morgonen men efter det åkte jag och Maria ner till Bryggan för att njuta av solen och sushi. Åkte även till Alex en stund för att busa med lilla lukas, vi tittade på bumbibjörnarna och flög flyplan och självklart retade vi Mommo. Jag var helt slut efter att lekt med lille korven <3. Fick även höra en sak om det händer eller inträffar kommer jag vara VÄRLDENS lyckligaste kvinna och då menar jag veeeerklige veeerkligen de, shit jag kommer svimma. Aja berättar mer eller lägger upp bilder om det nu blir som det blir :)
 



Måste bara berätta att jag såg Justin Biebers film , jag kollade alltid på han när han var liten på youtube helt sjukt va han är stor och så kul att han lyckats så bra. Skit bra film måste jag säga !!!




jojop

Publicerad 2011-04-07 17:51:34 i Allmänt,

Jag gjorde det :D . Jag cyklade idag !
Det började bra men efter en stund kunde jag inte andas jag drack upp allt vatten jag hade med mig och spiller hälften över mig , jag tänkte ju inte på att man faktiskt kan stanna och dricka. Inte nog med det lastbilar körde förbi och rätt som de va hade jag 20kg sand i varje öra ,näsa och mun. Ipoden hackade och jag hade cyklat med världens tjockaste jacka. Haha det var min cykelfärd de. Jag ska fan klara av att göra detta varje dag :)


Snart kommer alla mina älskingar hem efter lång väntan


Bellis
Hannes
Jonna
Karro

WIIIIIIHHOOOO

Skämma bort mig själv lite

Publicerad 2011-04-05 16:33:07 i Allmänt,

Fan att det skulle regna idag jag som hade hämtat den nya cykeln och allt. Jag var peppad till max att cykla men nej tänker fan inte sätta mig på cykeln i pissregn.  Är även skit trött idag kanske beror på vädret va vet jag.
Imorgon ska jag få massage på sankt jörgen efter det ska jag bada, basta och äta en god lunch i min ensamhet
.


woooop

Publicerad 2011-04-04 17:56:27 i Allmänt,

Folk läser fortfarande min blogg även fast jag inte skrivit på ett tag. Som sagt har jag återgått till mig jobb deltid känns otroligt bra att få jobba men ändå ta det lugnt efter omständigheterna.

Helgen har vart den bästa på länge , jag fyllde ju 21 och firade med tjejerna på lördagen. Det blev Notch på stars n bars helt sjukt mycket folk och dansa som bara den ... :)

aja skulle bara skriva några rader , glömde säga också gått ner 5kg på två veckor helt galet bra men mer ska jag allt gå ner , ska åka hämta cykeln efter jobbet :)


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela