danaisdana

ooojjaaj

Publicerad 2010-05-30 22:52:45 i Allmänt,

sorry dålig uppdatering igen. Men vi har flyttat hela våran firma till en ny lokal. Det hat vart många timmars arbete och dålig sömn. Jag ligger i min säng och lyssnar på Akon Feat David Guetta - Nosy Neighbour , ska sova nu hoppas jag inte glömmer uppdatera nu !

Måndag

Publicerad 2010-05-24 11:41:10 i Allmänt,

Nu är helgen över och framöver väntar 12dagars arbete igen . Men jag ska inte klaga för att snart åker jag på semester. Och jobbar man så springer tiden iväg.

Helgen har vart riktigt lyckad. I fredags hade vi grillmys hemma hos Pettro. Åt god mat och lekte massa lekar. I lördags hade mamma 40års fest och sedan drog jag , mommo och Johanna vidare till bryggeriet och vasa. Dansade en stund men för det mesta satt vi på uteserveringen och prata. Lagom bakis efter helgens bravader vakna jag upp på söndag med världens huvudvärk. Men det var soligt och varmt ute så det va bara att kliva upp ur sängen. Mommo och jag mötte upp Hannes och Jonko, köpte med oss mat och åkte ner till bryggan. Satt i solen en stund men åkte hem efter en tim. Grillade även med la familia igår. Jaa det va min helg det !



Grillmys


Mamma 40år


Sommar :D


Grillmys och utgång

Publicerad 2010-05-21 11:08:28 i Allmänt,

Jag bara älskar den här värmen. Allt blir så mycket enklare och roligare. Med en fin solbränna kan du bara sätta på dig en fin klänning INGET smink och ett par fräsha skor så är du redo för utgång. På vinter tar det ju fleeera tim att fixa sig , och dom där hemska vinter jackorna ush fy blä. Men men nu ska jag inte tänka på vintern.

Idag blir det grilling på Pettros altan och sedan utgång. Vi kommer bli några stycken och nu hoppas jag att vi kan få med alla ut. För vi alla tillsammans har en tendens att stanna på förfesten som senare blir till efterfest. Sjukt kul har vi med varandra och ingen har lust att åka till stan. Men idag ska vi ut !

ONS

Publicerad 2010-05-19 13:46:17 i Allmänt,

puuh äntligen har jag lugnat ner mig. Jag vet precis vad jag ska tänka på för att lugna mina nerver, Och det är att jag redan bokat och betalt min resa till Montenegro. Åker den 19juni och det är inte långt kvar. Har redan börjat små packa och det pirrar i hela min kropp på tanken att vi snart är där.


Trocadero, där inne faller man i trans av den bästa musiken !



Finns det något finare land? Snart är jag Pet och Mommo här.

Gaaaaaaahhh

Publicerad 2010-05-18 11:41:27 i Allmänt,

Nu var det dax igen att börja skriva av sig lite igen.

Känner att allting börjar lägga sig på ett eller annat sätt. Denna tid har vart absolut den värsta i mitt liv men det gäller att ställa sig med fötterna på jorden och sluta gräva i det svarta hålet. Jag är den människan som har väligt svårt att falla i det svarta hålet och jag kan tyvärr inte förstå mig på dom personerna heller. Så länge du har alla dina vänner runt omkring och att dom har hälsan i välbehåll varför ska man gråta över spilld mjölk? Jag är så fruktansvärt trött på enegritjuvar runt omkring. Och jag säger inte heller att man inte får må dåligt eller tycka synd om sig själv men man får heller inte låta det gå till överdrift eller använda det som en ursäkt hela tiden ! Jag har valt att hålla mig posetiv fram ör allt att mina vänner  och jag ska må bra!

INGENTING hjälper dig att vara negativ och tycka synd om dig själv ! Helt sjukt igentligen att man måste gå igenom något sånt här för att fatta att man aldrig ska ta någon/något förgivet. Snälla till alla er där ute tänk en extra gång. Sluta klaga på allt hela tiden. Vist livet är orättvist men för i helvete res på er och gör något åt era liv ! Märks kanske att jag är otroligt arg. Men jag är så trött trött trött på vissa människor och det är skrattretande på samma sätt. Jag kan säga såhär jag är så fruktansvärt tacksam att jag har den underbara familj jag har. Underbara vänner och ett underbart liv. Jag tackar gud varje dag för vad han gett mig.

Tänk alltid en extra gång när du bråkar med vän/familj. Allt kan hända på 2sek och sedan ångrar du att ni bråka för den lilla sak! Va realistisk och tänk med det som gud gav dig där uppe. Fjanteri fasoner har jag totalt oförstålse för.

Jag har så mycket mer att skriva men det blir nog lite för mycket jag är så arg bara ! USH på er energi tjuvar.


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela