danaisdana

Daniella

Publicerad 2010-11-30 18:22:33 i Allmänt,

Orkar inte med negativ energi längre jag ska sluta blogga och sluta läsa bloggar. Ska även sluta läsa tidningen tråkigheter efter tråkigheter ! Blää säger jag . Jag har ett lyckligt liv och ska inte dra till mig allt negativt från andra :D


Johnny B

Publicerad 2010-11-16 13:34:05 i Allmänt,

Nu har jag vart ute på promenad med Tiff , lagat gröt och städat lite. Jag har ett jävla morgon humör nu när jag vaknar vet inte va det som hänt. Jag brukar vara glad men nej jag är som en bitter tant. Sitter och letar tågbiljetter vill ju hälsa på tjocken innan jag åker ! Jag kan inte heller köra bil så lång eftersom att min jävla fot inte är bra än.. Alex jobbar ju som en blådåre och kan inte åka med :(.

Nu ska jag pilla lite med papper och ringa och skälla på läkarna och tryggahansa !! Jävlar vilket humör jag är på idag så det är nog synd om dom !





Oldies , mycket minnen och så jävla bra .

Rooommpoomppom

Publicerad 2010-11-12 13:20:52 i Allmänt,

SORRY verkligen ... Fan jag har vart sämst på att uppdatera min blogg. Det har vart såååå mycket nu det sista. Jag har kastats fram och tillbaka mellan möten m.m. Jag slutade ju mitt jobb för ungefär två veckor sedan och jag lovade mig själv att jag inte skulle tillåta lathet. Jag har klarat mig ganska bra :).

Eftersom jag ej vart arbetslös så tar det ganska hårt på mig att bara vara hemma. Och jag blir ganska deppig. Men jag hitta min räddning ( the secret) min Mamma visade mig det . Jag tänker inte säga vad det är utan ni kan söka upp det och kolla vad det är om ni inte redan har hört talas om det. Just nu känner jag all kärlek och spänning bubbla i kroppen på mig. Och förväntansfull av vad som kommer att ske :) Jag REKOMENDERAR detta skarpt !

Idag blir det middag och sedan utgång !!!

Hoppas jag ej dröjer lika länge innan jag uppdaterar igen :)



HELT GALET KÄR I DENNA LÅT !

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela