danaisdana

pust

Publicerad 2010-07-29 13:02:04 i Allmänt,

Jäklar vilken träningsvärk jag har idag! Trapporna upp till kontoret är en pina ! Viste inte att det var så ansträngande för benmusklerna att köra cross. Men men det är så värt det. Va ute och körde i ca 3 tim igår och gick förvårnadsvärt bra. Men idag är allt mindre roligt.

Skulle egentligen tränat idag men hoppar det nu efter som jag knappt kan gå. Sicken gnäll tant jag är nu ! 

Nu måste jag jobba vidare :)







I belive that god planted in every heart the desire to live in freedom

All beginning is easy, when you compared to the end

Publicerad 2010-07-28 10:36:47 i Allmänt,

Nu kommer tjatet igen. Men jag kommer alltid älska detta land och jag kommer åka dit varje sommar, jag saknar det hela tiden faan jag vill vara där nu!
                                                               



                                                             MONTENEGRO AM IN LOVE !

























Tankar

Publicerad 2010-07-27 12:56:57 i Allmänt,


Jag kom att tänka på en sak igår. Jag är jävligt bra på att klaga på andra att dom drar sina egna slutsater om människor som dom inte känner osv. Men jag är ju lika dan. Jag har försökt att inte ha fördomar för personen jag inte känner . Men helt ärligt hur svårt är det inte att dömma en person ? För mig räcker det bara att personen gör några konstiga gester eller ansiktsuttryck. Då dyker det upp en tanke i huvudet som säger att hon är si och så dära . Jag måste sluta med det !. För när man väl lärt känna personen i sig visar sig motsatsen. Men en känsla som jag litar så starkt på det är magkänslan. Ibland är det nästan läskigt hur magkänslan kan stämma så bra. Och det är oftast magkänslan jag går på ! Men nu ska jag ialla fall försöka att inte vara så dömande. :)

Idag vill jag antingen ta en fika på stan eller bio. Får se vad mina prinsessor vill :)
Imorgon ska jag ut och träna/köra igen. Lillebrorsan och han tjej har ju vart ute och kört ganska mycket nu så jag ligger en bit efter.


Jag !


Lillebror



Fredag

Publicerad 2010-07-23 11:27:12 i Allmänt,

Hade verkligen velat gå till port du soleil idag , men jag måste vara utvilad för morgondagen. Så idag blir det det ansiktsmask, tjejsnack och massa gott. Aa en typisk tjejkväll helt enkelt. Men på lördag slår vi på stort och söndagen åter står att se. Jag sa innan att jag var så trött på stan men det var innan jag hade vart på soleil. Påminner ganska mycket om tisdagsklubben fast tyvärr så kommer nog aldrig något bli bättre än tisdagsklubben. Men men kanske slår det på lördag vem vet ?


Puuuhh

Publicerad 2010-07-22 13:04:05 i Allmänt,

Jag har ont i magen. Ingen jobbig känsla precis efter som jag har nämligen fått shopping sjukan. Jag har ont i fingrarna efter all internet shopping. Åh va jag älskar nelly , helt seriöst hur hinner dom ta i mot beställingen , packa och fakturera på två dagar ? Så grymma. Men nu kan jag inte sluta.
Har fastnat lite extra mycket på en stil nu och tänker testa på det ett tag (bohem stil). Men inte till dess fullo att gå barfota och mixa all möjliga kläder. Nej inte de utan jag kör på snygga smycken, lång klänningar , platta skor och en enkel väska.

Nu måste jag fortsätta här ....

Clio = skit

Publicerad 2010-07-21 14:17:42 i Allmänt,

Gårdagen var ju väldigt lyckad må jag säga. Dagen startade bra och på jobbet gled på som vanligt. Efter jobbet åkte jag hem till alexandra och lagade en god middag till mina tjejer. Vi la oss sedan i soffan och slummra till . Efter en stund av vila så blev vi sugna på en Kaffe. Vi åkte till mc för att köpa en latte med glass i, huuur gott som helst :).

Tiden bara rann i väg och ingen av oss hade  koll på klockan. Men det visade sig att klockan redan var tolv. Jag skulle köra hem alla och jag kom och tänka på att jag knappt hade någon bensin i bilen. Så vi åkte ner till groppegård för att tanka. Jag satte som vanligt i tankpumpen och spärren på. (Den stannar när det är full tank). När jag hade tankat klart märker jag att all min bensin rinner ut under bilen. Och jag som inte ens kan bilar märkte att detta inte är normalt. Det kom en kille förbi på en moppe och sa till oss att absolut inte köra bilen för att den kan sprängas. Jääävlar va sur jag blev. Bilen har precis vart inne på lagning och nu har dom glömt att sätta i slangen på min bil. Det fattades bara en liten knista till att spränga mig och mina vänner i luften?!?!.

Det var också ganska pinsamt när brankåren kommer med 7män som får sanda och hålla koll på tappen. Nu säljer jag min Dödsbil !

Ett gott skratt gav killarna oss ialla fall :)

Måndags mys

Publicerad 2010-07-20 10:54:51 i Allmänt,

Igår hade jag en otippat bra kväll. Åkte från jobbet igår med världens huvudvärk. Jag la mig på soffan och där hade jag lovat mig själv att jag skulle ligga hela dagen. Men jag orkade inte bara ligga där heller så Pett och jag bestämmde att vi skulle få med Alexz på stan för att dricka vin. Våran övertalan lyckades utmärkt . Hade den roligaste kvällen på länge. Så mycket vi skratta kan nog inte ens beskriva med ord.


Lite bilder från igår.

blääääääääääääääää

Publicerad 2010-07-07 11:26:14 i Allmänt,

Det står helt still i mitt huvud för tillfället. Jag glömde min hjärna hemma idag. Och jag tror den ligger i min säng och sussar så gott. Jag har försökt att få liv i mig själv men efter tappra försök la jag ner det. Får väl vara en Zoombie resten av dagen. Och kaffé är just nu en myt för mig. Åker hem på rasten för att ta en svinkall dusch!



Skriver med när lusten är tillbaka

vrijeme

Publicerad 2010-07-06 12:23:41 i Allmänt,

Vart tog solen vägen ? Eller det är ganska skönt att det är målningt nu när jag är på jobbet. Då vet jag att ingen  kan ligga och gotta sig på stranden :). Men nästa vecka hoppas jag på sol eftersom att jag har fått en semestervecka till. Och den veckan ska jag skämma bort mig själv och bara slappa. Men har också en mindre rolig grej som jag måste gå till i veckan. Får väl bara hoppas att allt går bra och en dag utan tårar! Synd att jag jobbar hela helgen annars hade jag åkt till montenegro igen vill jag lova !



Lycka <3

Mååååndag

Publicerad 2010-07-05 11:49:04 i Allmänt,

Ja nu är min semester över. Och jag kan lyckligt berätta att det vart den bästa semestern. Har vart i Montenegro en vecka, och när jag kommer hem fick  vi kanon fint väder här hemma . Kan också säga att jag supit i två veckor nu , jag är helt paj. Men har bara vart inne istan en gång. Jag och Mommo hamna på nivå och jag kan ju säga att sveriges uteliv är ta fan i mig det sämsta jag vart med om. Funderar på om jag någonsin vill gå ut igen ? . Kommer inte gå ut på ett bra tag om det inte är födelsedag eller något. Lägger upp lite bilder från semestern. Montenegro bilderna laddar jag upp när jag har lite mer tid.









Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela