danaisdana

Torsdag

Publicerad 2010-04-08 12:09:08 i Allmänt,

Idag slutar jag tidigt eftersom jag började 6 imorse :). Sola, boka tandblekning och sedan vidare till gymmet :) Har ännu mer bilder som jag lägger in idag :)

Kommentarer

Postat av: Hellan

Publicerad 2010-04-09 16:41:17

Härligt att höra att de går så bra för dig ;) det är inte alla som sköter sig menar jag.

Jo han tycker de är okej, först va han skeptisk mot att flytta till Kärra(hisingen) eftersom han är uppvuxen i gamlestan/angered typ Hehe. Men nu när vi är hos mamma o hälsar på mkt så älskar han de ;)

Han tänker ju på elias skull också o farmtida barn. Som du sa i stan verkar de som dom glömt av att folk har barn. Men igår gick jag o Elias ner på en promenad till ån o kasta i lite stenar o pinnar iallafall HAHA idag ska vi ner o mata dom emd bröd ;) (man får vara påhittig när det är brist på lekplatser ;)

Vet faktiskt inte annars vad jag vill jibba med om de blir så att jag aldrig utbildar mig genom socionomutbildningen. Jag o mamma har lite planer nu som vi ska sätta os ner o diskutera en dag. Öppna solarium som vi VET kommer bli attraktivt. Men frågan är om man klarar sig på de. Tror nästan man får ah de som ett extra knäck bara o ha den obemannad. Känner bara att all stress de senaste året får mig att gå in i väggen snart. Bara väntar på en hjärtattack typ.

Stressar o har alltid tusen bollar i luften om dagen samidigt, de e Hellan de hehe. Känner bara att jag längtar tills "sommarlovet" om ca 1 månad så jag kan ta de lugnt o bara andas o umgås med min son utan massa onödig stress ;D



Sicka böcker vi skriver, fast jag var nog värst nu HAHA

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela